Wat is er toch anders..?

author image
Joris 11 februari 2014 1 min
Image placeholder

Klanten die vandaag inloggen op onze online beheeromgeving, gaan – hoogstwaarschijnlijk – ontdekken dat er iets is veranderd. Maar wat precies? De één zal het direct zien; de ander wéét dat er iets anders is, maar kan niet ontdekken wat het is. Het is een beetje alsof je directe collega zijn snor eraf heeft geschoren en je maar niet kunt ontdekken wat er nu toch anders is aan de beste man…

Make-over

Icons

De ontwikkeling van ons platform en de daarbij behorende online beheeromgeving staat niet stil. Onze nerds werken iedere dag hard om ons platform zowel aan de achter- als aan de voorkant mooier en beter te maken. In 2013 is de beheeromgeving al van een complete make-over voorzien. Het enige dat nog moest gebeuren was een cosmetische update van de iconen. Een kleinigheid wellicht, maar inmiddels krijgt ook deze update een plaatsje in onze geschiedenisboeken. Vanaf vandaag vind je namelijk nieuwe iconen in jouw beheeromgeving.

Waarom nieuwe iconen?

De oude icoontjes hadden geen duidelijke stijl en behoorden niet tot dezelfde ‘familie’. Voor ons genoeg redenen om nieuwe iconen te ontwerpen die helemaal van onszelf zijn. De vereisten bij het ontwerpen van de nieuwe iconen waren simpel: het design moest zakelijker en moderner en er moest meer samenhang en eenheid komen tussen de verschillende iconen. Dat is gelukt:

Iconen

Fax

Zoals wel vaker voorkomt, viel ons tijdens het ontwerpen van de nieuwe iconen nog iets anders op: het onderdeel ‘Fax’ wordt in de beheeromgeving erg onlogisch weergegeven. Omdat we toch bezig waren, hebben we ook daarin een kleine wijziging aangebracht.

In het nieuwe ontwerp zie je nu alleen nog de knoppen ‘Fax inbound’ en ‘Fax outbound’. Onder ‘Fax outbound’ vallen nu ‘Fax e-mail/domein’ en het oude ‘E-mail-to-Fax’ account. Heel simpel gezegd heet Webfax tegenwoordig ‘Fax Outbound’, met daaronder twee extra knoppen: ‘E-mail/Domein’ en ‘Account’ (de oude ‘Fax e-mail/domein’ en ‘Fax Outbound’ knoppen).

Zelf gebruiken?

Zelf zijn we erg tevreden over de nieuwe look van het beheerpaneel. Wil je deze iconen graag gebruiken voor je eigen toepassingen? Geen probleem: ze zijn geheel open source beschikbaar via Github.com.

Vragen?

Heb je vragen of kun je iets niet terugvinden? Je kunt ons altijd bellen op 050 – 700 99 99. Onze adviseurs staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 23 mei 2023

Maak je telefonie nog slimmer met realtime wachtrijstatistieken

Van 7 maart 2023

Nog makkelijker een tijdschema instellen met de nieuwe module Openingstijden | Basis

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!