Voys voegt chat toe aan voys.nl

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 0 min
Image placeholder

Naast de Call Me Now functie kunnen klanten nu ook contact opnemen met Voys via chat. De chatfunctie biedt meer mogelijkheid dan alleen chatten met Voys.

Cobrowsing

Medewerkers van Voys kunnen bezoekers ook doorverwijzen naar andere pagina’s op Voys.nl. Ook kan een medewerker formulieren voor een klant invullen. Dit wordt ook wel ‘cobrowsing’ genoemd.

Praktische toepassing cobrowsing

Cobrowsing maakt het mogelijk dat Voys VoIP toestellen van klanten opnieuw kan programmeren zonder dat daar een bezoek van een medewerker voor nodig is. De klant hoeft daarbij zelf geen technische kennis te hebben. Firmware updates van bijvoorbeeld een Linksys SPA 942 kunnen op deze manier ook samen met een Voys medewerker worden uitgevoerd.

Waardevolle sales en support toevoeging

De chatfunctie is daarmee een waardevolle sales en support toevoeging voor Voys! We zijn nu met verschillende klanten aan het kijken of we chat en Call Me Now kunnen integreren.

De mogelijkheden van Cobrowser.net

  • Samen surfen
  • CRM integratie
  • en natuurlijk live chat.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!