Voys wederom genomineerd voor Deloitte Fast50

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 1 min
Image placeholder

“U behoort tot de snelstgroeiende techbedrijven van de Benelux!” Vol trots kunnen we vertellen dat wij vorige week het bericht ontvingen dat Voys wederom is genomineerd voor de Deloitte Fast50.

Deloitte

Tweede Fast50 nominatie

“Ons doel is om in ieder geval de komende drie jaar in de lijst van Deloitte Fast50 voor te komen”, schreef collega Bouke Majoor vorig jaar. We zijn aardig op weg, want dit is het tweede jaar op rij dat Voys is genomineerd voor het jaarlijks terugkerende evenement. Tijdens de Award-uitreiking op 10 oktober, dingen we mee naar de eerste plaats in de ranking van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van de Benelux.

Bedrijven die meedoen moeten voldoen aan strenge criteria en worden beoordeeld op hun omzetgroei over een periode van vijf jaar. Deze omzetgroei moet minimaal 400% zijn. Meer over de Deloitte Fast50 lees je op Fast50.nl.

Trots

Vorig jaar werd Voys 24e in de Deloitte Fast 50. Een prestatie waar we enorm trots op zijn. Natuurlijk hopen we dit jaar nog hoger op de ranglijst te eindigen, al weten we dat de andere genomineerden ijzersterk zijn. Zo strijden ook Belsimpel.nl – klant van Voys en Award-winnaar van vorig jaar – en Peperzaken, onze gewaardeerde onderburen, om de eerste prijs. Namens alle collega’s van Voys feliciteren we alle andere genomineerden met deze prestatie!

Donderdag 10 oktober a.s. reizen we af naar Eindhoven, om daar – met een delegatie van het Voys-team – aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Fast 50 Award.

bus

Meer over Voys

Voys werd in 2006 opgericht als spin-off van TNO en is gevestigd in het technologiecentrum van het Noorden: de Mediacentrale. Inmiddels is Voys één van de grootste zakelijke operators op het gebied van hosted (VoIP) telefonie. Naast zakelijke telefonie biedt Voys faxdiensten, nationale- en internationale servicenummers (0800/0900) en regionale nummers in een groot aantal landen.

Zowel kleine en middelgrote bedrijven, maar ook partijen als Gazprom, Nuon, Das Rechtsbijstand en MSI maken gebruik van onze diensten. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een bedrijf met 30 vaste medewerkers en zijn we ook genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs 2013.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!