Voys Telecom bij de NAM regiofinale LiveWIRE

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Voys beste innovatieve technostarter van het Noorden?

Voys Telecom is genomineerd voor beste innovatieve technostarter van het Noorden. Samen met vier andere innovatieve LiveWIRE ondernemers staan wij maandag 23-11-2009 in de regiofinale, welke gehouden wordt bij de NAM te Assen. Een onafhankelijke jury zal de vijf ondernemers beoordelen op basis van innovativiteit, marketingpotentieel en organisatieontwikkeling.

De regiofinale

Op maandag 23-11-2009 komen de vijf genomineerden technostarters van het Noorden bij elkaar en zal de jury gaan bepalen wie van hen de winnaar wordt. Onze eigen Mark Vletter zal, net als de vier andere ondernemers, een pitch gaan houden. Alle medewerkers van Voys zijn erg benieuwd naar de uitslag en zullen de LiveWIRE regiofinale gaan bijwonen. Dit houdt echter in dat Voys Telecom deze dag eerder zal sluiten. Op maandag 23-11-2009 is Voys vanaf 14:00 uur telefonisch niet bereikbaar.

De winnaar

De winnaar gaat rechtstreeks naar de landelijke finale op 20 januari 2010. Hier komen alle regiofinalisten bijeen en wordt de uiteindelijke winnaar gekozen, welke de LiveWIRE Young Business Award 2009 zal ontvangen. Natuurlijk zal Voys je op de hoogte houden van de uitslag.

Update 25-11-2009: De uitslag

Na de vijftal leuke pitches van alle genomineerde LiveWIRE ondernemers gingen de juryleden in beraad. De jury gaf Voys de complimenten over haar goede business plan en was erg te spreken over de diensten van Voys. De concurrentie was echter geducht en de prijs ging naar Watter.

Voys wenst Arjan Koop en Alfred Koop veel succes toe op de landelijke finale 20 januari 2010!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!