Voys Gouden Gazelle 2013!

Joris

29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Snelste groeier van het noorden

Voys is het snelst groeiende bedrijf van Noord Nederland! Dat heuglijke nieuws werd vandaag bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de noordelijke variant van de FD Gazellen Award. Drie blonde dames van Voys begeleidden Mark op zijn trip naar het mooie Snits (Sneek), om de felbegeerde prijs in ontvangst te nemen.

And the winner is..

Voys!!

Rond 14:30 uur vertrok de delegatie Voys collega’s naar het Hamilton Bright in Sneek. Daar werden alle Gazellen uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel verwacht en om 16:00 uur kwam men dan ook direct ter zake: de uitreiking!

Snelle groeier

2013 was niet het eerste jaar waarin Voys meedong naar de Gazellen Award. In 2012 werden we ook genomineerd voor de prestigieuze prijs van het Financieel Dagblad. Toen gingen we op 15 november naar huis met een mooie tweede prijs, waarmee we de op één na snelste groeier van het noorden werden.

Gouden Gazelle

De FD Gazellen Awards is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij het Financieel Dagblad de snelst groeiende bedrijven van Nederland prijst om hun groeikracht. Daarbij kijkt de jury naar de netto-omzet van het bedrijf. De bedrijven die in aanmerking komen voor de nominatie, moeten een omzetgroei van ten minste 20% laten zien over de boekjaren 2010, 2011 en 2012.

Dat we snelle groeiers zijn bewezen we onlangs ook nog tijdens de uitreiking van de Deloitte Fast 50 in Eindhoven. Hier veroverden we, als enige telecomprovider in de ranking, een prachtige 28e plek.

1e-fd-gazellen

Landelijke uitreiking

Voys dingt met de noordelijke overwinning van de FD Gazellen mee naar de landelijke versie van de award, die in december wordt uitgereikt. Voys strijdt dan tegen de winnaars van de vier andere regio’s (provincie Noord-Holland, regio Utrecht, Gelderland en Flevoland, regio Zuid-Holland en Zeeland en de regio Brabant en Limburg).

Maar voor het zover is, gaan we eerst eens met alle collega’s genieten van deze uitzonderlijke prestatie. En hoe kunnen we dat beter doen dan op onze gebruikelijke manier..? Juist! Met TAAART!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!