Voys op 1 na snelste groeier van het Noorden

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Het Financieel Dagblad geeft met de Gazellen Awards prijzen weg voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voys dat al eerder 24e is geworden met de Deloitte Fast 50 voor de snelst groeiende techbedrijven in de Benelux was vandaag, 15 november, bij de uitreiking van de FD Gazellen Awards

Groningen Friesland & Drenthe

Om 15:00 uur zijn we met iedereen van Voys vertrokken naar Winschoten. De uitreiking vond plaats bij Ziegler Brandweertechniek in Winschoten. Daar werd bekend dat Voys de 2e plek heeft behaald! Met 186% groei is Voys daarmee na Belsimpel de snelste groeier van de drie noordelijke provincies, een prachtig resultaat!

De winnaar

Wij feliciteren Belsimpel.nl met het behalen van de 1e plek en Store Support met hun 3e plek. Leuk om te melden is dat beide prijswinnaars ook klant zijn van Voys! Een andere klant, StormMC viel tevens in de prijzen.

Dank

Als eerste wil ik mijn geweldige collega’s bedanken. Zij staan iedere dag met enthousiasme en passie klaar om bestaande en nieuwe klanten optimaal van dienst te zijn. Daarnaast bedanken we natuurlijk onze klanten voor hun vertrouwen. Het is prachtig om iedere dag voor en met onze relaties te mogen werken en alleen dat maakt onze groei mogelijk.

Mark Vletter

Hoe blijf je groeien

”Hoe blijf je groeien?” was een vraag van dagvoorzitter Petra Grijzen. Collega Jan-Arend Pool kwam met twee belangrijke redenen.

Blijven luisteren naar de klant en blijven innoveren

Op de vraag wat daarbij het belangrijkst was bleek “Blijven innoveren” de belangrijkste van de twee voor Jan-Arend. Dit leide naderhand nog tot wat interne discussie. Als je voor en met de klant ontwikkelt en soms iets ontwikkelt waarvan de klant nog niet wist dat hij het wilde hebben, staan innovatie en ontwikkelen met de klant dan niet op gelijke hoogte?

Landelijk

Op 12 december volgt de landelijke verkiezing in het hoofdkantoor van ABN AMRO te Amsterdam. Ook daar zal een afvaardiging van Voys aanwezig zijn. Een top 50 positie is het doel en we zijn zeer benieuwd waar we gaan eindigen!

FD Gazellen

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!