1 minuten leestijd

Voys ‘winnaar’ website van het jaar!

Geplaatst op 29 juli 2008

Voys Telecom is de enige B2B-partij die genomineerd is voor website van het jaar! Daarom kunnen wij vertellen dat de winst ons niet meer kan ontgaan! Winnen was voor ons namelijk niet zo moeilijk; genomineerd worden des te meer. Als zakelijk telecomprovider hadden we dit niet verwacht. We zijn dan ook enorm gelukkig en blij met deze topprestatie. We willen de bezoekers van onze website en de organisatie van dit prachtige evenement hartelijk bedanken!

Voysfeest

De stemrondes zijn geopend!

Vanaf vandaag kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op de mooiste, leukste en meest originele website. Stemmen kan tot en met 25 oktober. Er zijn vele prachtige en gebruiksvriendelijke websites, die absoluut een stem verdienen. Stemmen op Voys.nl mag wel, maar hoeft niet!

Tone of Voys

Als enige Business-to-Business partij hebben wij per definitie gewonnen. Als je stemt op één van de genomineerden, maak je kans op leuke prijzen die door de organisatie van Website van het Jaar verloot worden. Wij hopen dat je stemt op Voys, omdat je het terecht vindt dat wij winnen of omdat je ons leuk vindt. Als je stemt om kans te maken op die HP laptop: kies dan voor de website die je het beste vindt. Wij zijn al enorm trots dat we de enige B2B-partij zijn die genomineerd is.

Tot slot, bedankt!

Voys is snelgroeiend en ook het bezoekersaantal van de website neemt snel toe. We willen onze klanten en de bezoekers van Voys.nl bedanken. Zonder jullie bezoek aan onze website, waren wij nooit uitgekozen om genomineerd te worden voor website van het jaar. Veel succes met stemmen en mocht je het Marketing team willen feliciteren, tweet dan een leuk berichtje naar @VoysTelecom.
Bedankt, wij feesten nog even door!


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: 7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten Van 15 september


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 november

We gaan verhuizen!

Van 22 november

Zakelijk Noord-Nederland zet zich in voor Groningen Airport Eelde