Voys ‘winnaar’ website van het jaar!

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Voys Telecom is de enige B2B-partij die genomineerd is voor website van het jaar! Daarom kunnen wij vertellen dat de winst ons niet meer kan ontgaan! Winnen was voor ons namelijk niet zo moeilijk; genomineerd worden des te meer. Als zakelijk telecomprovider hadden we dit niet verwacht. We zijn dan ook enorm gelukkig en blij met deze topprestatie. We willen de bezoekers van onze website en de organisatie van dit prachtige evenement hartelijk bedanken!

Voysfeest

De stemrondes zijn geopend!

Vanaf vandaag kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op de mooiste, leukste en meest originele website. Stemmen kan tot en met 25 oktober. Er zijn vele prachtige en gebruiksvriendelijke websites, die absoluut een stem verdienen. Stemmen op Voys.nl mag wel, maar hoeft niet!

Tone of Voys

Als enige Business-to-Business partij hebben wij per definitie gewonnen. Als je stemt op één van de genomineerden, maak je kans op leuke prijzen die door de organisatie van Website van het Jaar verloot worden. Wij hopen dat je stemt op Voys, omdat je het terecht vindt dat wij winnen of omdat je ons leuk vindt. Als je stemt om kans te maken op die HP laptop: kies dan voor de website die je het beste vindt. Wij zijn al enorm trots dat we de enige B2B-partij zijn die genomineerd is.

Tot slot, bedankt!

Voys is snelgroeiend en ook het bezoekersaantal van de website neemt snel toe. We willen onze klanten en de bezoekers van Voys.nl bedanken. Zonder jullie bezoek aan onze website, waren wij nooit uitgekozen om genomineerd te worden voor website van het jaar. Veel succes met stemmen en mocht je het Marketing team willen feliciteren, tweet dan een leuk berichtje naar @VoysTelecom.
Bedankt, wij feesten nog even door!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!