VoIP provider Voys

Peter headset bellen
Alles over VoIP-providers

VoIP-providers

Tegenwoordig werkt vaste telefonie eigenlijk alleen nog maar via het internet, omdat analoge lijnen in Nederland nauwelijks meer worden gebruikt. Telefonie via het internet wordt ook wel VoIP genoemd: Voice over Internet Protocol. In Nederland zijn er verschillende VoIP-providers. Benieuwd wat Voys als VoIP provider voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bekijk de tarieven >>

Of lees verder over de flexibele zakelijke telefonie van Voys die bedrijven slim bereikbaar maakt.

Mogelijkheden bij VoIP-provider Voys

Voys levert aan elk type en elke grootte bedrijf: van zzp’er tot multinational. Voor elk bedrijf biedt Voys een VoIP oplossing die precies aansluit op de wensen. Zo kun je als zelfstandige eenvoudig je zakelijke vaste telefoonnummer laten doorschakelen naar je mobiele telefoon, bijvoorbeeld via de Voys App. Voor het MKB hebben we Freedom, een online telefoniecentrale waarin je zelf instelt hoe je bereikbaar wilt zijn, bijvoorbeeld met belgroepen, keuzemenu’s en slimme belplannen.

Voor grootzakelijke bedrijven levert Voys volledige communicatie-oplossingen die eenvoudig te integreren zijn met bestaande systemen, zoals CRM-pakketten en overige office-oplossingen. Ook volledige callcenter-oplossingen met uitgebreide dashboarding zijn mogelijk.

Vast op mobiel

ZZP’ers die het liefst gewoon op hun mobiele telefoon bereikbaar zijn, maar wel zoeken naar de professionaliteit van een vast regionaal nummer of een landelijk 085-nummer, regelen dit eenvoudig en voordelig met Vast op Mobiel. Het nummer schakelt rechtstreeks door naar het mobiele telefoonnummer, of je kunt als gebruiker bellen via de Voys App. Als je toch op een vaste plek werkt, schakel je eenvoudig door naar een software-telefoon op je computer of naar een reguliere vaste telefoon. Het voordeel van vast op mobiel is dat je zelf instelt wanneer je bereikbaar bent en daarmee houd je makkelijker een werk-privé-balans.

Regionale telefoonnummers

Bij Voys als VoIP-provider hebben we nieuwe nummers op voorraad van elke regio in Nederland. Van Enschede tot Amsterdam en van Maastricht tot Groningen. Deze nummers zijn binnen een werkdag actief. Heb je meerdere telefoonnummers nodig, bijvoorbeeld als persoonlijke telefoonnummers van verschillende collega’s of voor meerdere afdelingen dan kan dat ook. We hebben zelfs reeksen van 10 of 100 opeenvolgende telefoonnummers voor een gering bedrag per maand ( 10 voor  €5,40 of 100 voor €10,70). Zakelijke nummers hebben een betrouwbare uitstraling en zijn extra geschikt voor bedrijven die voornamelijk lokaal opereren. Wil je als bedrijf een landelijke uitstraling, dan kun je voor hetzelfde geld kiezen voor een landelijk 085-nummer.

Eigen telefoonnummer behouden

Heeft jouw bedrijf al een telefoonnummer, dan kun je deze gewoon behouden. Wij nemen het telefoonnummer binnen enkele werkdagen over van je huidige telefonieprovider. In de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar, dus je hoeft geen telefoontje te missen. Het is heel eenvoudig te regelen, want Voys is een VoIP-aanbieder en levert telefonie aan bedrijven. Wij zetten jouw telefoonnummer, bijvoorbeeld een regionaal vast nummer of een 085-nummer, bij ons in het systeem.

Waarom kiezen voor VoIP-provider Voys

Als je voor Voys kiest als provider van jouw zakelijke VoIP telefonie, dan kies je voor een oplossing waarmee je als bedrijf voor een vaste lage prijs (inclusief bellen) optimaal bereikbaar bent. Je hebt als ondernemer zelf de vrijheid om alles op elk moment in een vriendelijke online omgeving zo in te stellen zoals jij dat wilt voor jouw bedrijf. Zo geef je klanten en collega’s de optimale ervaring. Kom je er niet uit bij het instellen, dan wordt je echt goed geholpen bij Voys: door een supportteam dat werkt zonder belscripts en dat graag de tijd neemt om met jou mee te kijken wat het best werkt. Niet voor niets krijgt Voys in meer dan 4100 reviews een gemiddeld klantcijfer van een 9.5.

Daarnaast geniet je bij Voys van:

  • Meest geavanceerde gebruiksvriendelijke telefooncentrale in de cloud
  • Eenvoudig uit te breiden, dus groeit mee met jouw bedrijf
  • Overal flexibel bereikbaar met app, webphone of vaste telefoons
  • Inclusief bellen en alle mogelijkheden voor een vast laag bedrag, dus geen verrassingen achteraf
  • Alle diensten zijn per dag op te zeggen

 

Meer weten?

Vraag een offerte aan bij VoIP-provider Voys

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Voys te bieden heeft? Binnen een werkdag ben je bereikbaar op je nieuwe nummer of krijg je een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte