VoIP oplossingen

thuiswerken privacy

VoIP oplossingen

Ontdek efficiënte zakelijke communicatie met VoIP oplossingen van Voys. Ideaal voor thuiswerkende bedrijven die flexibele telefonie nodig hebben. Ontdek diverse beschikbare VoIP oplossingen en verbeter jouw zakelijke communicatie vandaag nog met Voys als VoIP provider.

VoIP: De oplossing voor zakelijke telefonie

Voys biedt complete VoIP oplossingen aan voor de gehele zakelijke markt, van ZZP’ers tot aan multinationals. VoIP oplossingen bieden je bedrijf veel flexibiliteit, omdat je overal ter wereld bereikbaar kunt zijn. Als ZZP’er kun je professionaliteit uitstralen door een vast nummer aan te sluiten en deze vervolgens door schakelen naar een mobiel telefoonnummer. De Voys app maakt het mogelijk om met jouw mobiel uit te kunnen bellen via het vaste telefoonnummer. Voor het MKB bieden we flexibele VoIP oplossingen aan. Via onze online telefoniecentrale heb je zelf het beheer in handen en kun je bijvoorbeeld openingstijden en een keuzemenu instellen. Voor grootzakelijke bedrijven levert Voys volledige communicatie-oplossingen die eenvoudig te koppelen zijn met bestaande systemen, zoals CRM-pakketten en overige office-oplossingen.

De VoIP oplossingen van Voys

De VoIP oplossingen die Voys levert bieden een hoop voordelen voor jouw bedrijf, zo ben je altijd optimaal bereikbaar en stel je dit zelf naar wens in. Doordat je overal ter wereld kunt bellen mits je beschikt over internet, ben je erg flexibel. Ten slotte zijn VoIP oplossingen vriendelijker voor je portemonnee.

Optimaal bereikbaar

Via de online telefoniecentrale kun je zelf instellen hoe jouw vaste zakelijke nummer bereikbaar moet zijn voor klanten. Zo kun je bijvoorbeeld openingstijden, een keuzemenu, een welkomstboodschap of voicemail naar e-mail instellen. De module openingstijden maakt het mogelijk om na kantoortijd een voicemail of een bandje af te laten spelen, zodat je de volgende dag terug kunt bellen. Door het instellen van een keuzemenu komt de beller direct bij de juiste persoon terecht. Het grote voordeel is dat al deze functionaliteiten zijn inbegrepen.

Flexibele telefonie

De VoIP oplossingen van Voys maken het mogelijk om jouw VoIP telefonie flexibel in te stellen. Je kunt overal ter wereld bereikbaar zijn voor jouw klanten via bijvoorbeeld de webphone. Dit is een softphone voor op je laptop of pc. Andere VoIP oplossingen zoals bellen via een vast toestel of via een mobiele app maken jou ook flexibel bereikbaar. Ben je een keer buiten de deur aan het werk en wil je graag doorschakelen naar je mobiele nummer of Voys app? Dit regel je gemakkelijk via de bereikbaarheid van je eigen gebruiker. Je kunt op deze manier makkelijk switchen tussen de VoIP oplossingen om optimaal bereikbaar te zijn.

Vriendelijk voor je portemonnee

Naast de flexibiliteit van de VoIP oplossingen die Voys aanbiedt, is VoIP extra vriendelijk voor je portemonnee. Voor een lage prijs per maand kun je namelijk al bereikbaar zijn op een vast telefoonnummer. Door de verschillende VoIP oplossingen die wij aanbieden is het aanschaffen van dure hardware geen vereiste. Daarnaast heb jij jouw telefonie centrale volledig zelf in beheer, dus je bespaart ook op beheer en onderhoud.

Overzichtelijk beheersysteem

Een ander voordeel aan de VoIP oplossingen van Voys is dat je toegang krijgt tot een overzichtelijk beheersysteem, waarin je zelf bijvoorbeeld openingstijden, welkomstboodschap, een keuzemenu of een wachtrij kunt instellen. Met de module openingstijden kun je instellen dat gedurende de werkdag jouw VoIP toestel overgaat en na werktijden de beller een voicemail of een bandje te horen krijgt. De voicemails worden naar een door jou ingesteld e-mail adres gestuurd. Door het instellen van een keuzemenu kun je ervoor zorgen dat de beller meteen bij de juiste persoon terecht komt. Mochten er meerdere collega’s de telefoon opnemen, dan kun je door middel van het instellen van een belgroep ervoor zorgen dat de telefoon gelijktijdig bij iedereen gaat rinkelen.

Geïnteresseerd in onze VoIP oplossingen?

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt in onze VoIP oplossingen, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben onze VoIP oplossingen, dan kun je onze adviseurs bereiken op 050-7009900. Zij zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden en vervolgens een vrijblijvende offerte voor je op te stellen. Wil je meteen bereikbaar zijn op een vast nummer? Meld je dan meteen aan.

Vraag gemakkelijk een offerte aan

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze VoIP oplossingen, dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze adviseurs lichten graag de VoIP oplossingen toe die wij aanbieden. Heb je direct een vraag voor één van onze adviseurs? Bel dan naar 050-7009900. Zij zitten van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 17:30 klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Vervolgens kan er een digitale offerte op maat opgesteld worden, die precies aansluit op de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

Klant worden?

Vraag direct een offerte aan