Managed Cloud telefonie

Met Mitel Managed Cloud telefonie van Voys One is jouw bedrijf optimaal voorbereid op de toekomst. Voor elk bedrijf met meer dan 50 werknemers maken we een communicatie-oplossing op maat en volledig in de cloud. Zo ben je altijd up-to-date.

Voys_one_annemieke_1000w_0

Het eerste contact

Telefonie is bij de meeste bedrijven nog steeds het eerste contactmoment tussen klant en bedrijf. Aan jou de taak om te zorgen dat dit eerste contactmoment minimaal een goede ervaring wordt en maximaal een fantastische belevenis. Aan de telefonie van Voys One zal het niet liggen. Wij maken je organisatie optimaal bereikbaar en zorgen met onze slimme oplossingen voor gelukkige klanten en gelukkige medewerkers.

Voordelen van Cloud telefonie van Voys One

 • Eenvoud en flexibiliteit

  Door onze gebruiksvriendelijke web interface ben je zelf in control. In deze interface beheer je zelf de instellingen, breid je je diensten uit en monitor je de prestaties van je organisatie.

 • Voordeliger

  Cloud telefonie van Voys One is significant voordeliger dan traditionele aanbieders. Zo bespaar je heel snel 40% tot 70% op je belkosten.

  Met Micollab pas je eenvoudig je eigen beschikbaarheid aan (‘niet storen’, ‘mobiel bereikbaar’, et cetera.) en heb je inzicht in je zakelijke contactgegevens, beschikbaarheid van je collega’s en toegang tot je voicemail.

 • Professioneler en beter bereikbaar

  Met de uitgebreide functionaliteiten van het platform van Voys One zorg je voor een professionelere uitstraling van je bedrijf en een betere bereikbaarheid voor je klanten.

 • Flexibeler

  Toestellen zijn niet gebonden aan een werkplek of een centrale, omdat deze werken via het internet. Hierdoor beschik je over maximale flexibiliteit binnen je organisatie.

 • Betrouwbaar

  Wij maken gebruik van een slim redundant uitgevoerd IP-netwerk zodat uitval van het cloud platform tot het minimum beperkt wordt.

Maximale flexibiliteit

Met Mitel Cloud telefonie van Voys One maakt het niet uit waar je je bevindt. Je hebt overal een op-kantoor-ervaring, of je nu thuis werkt, of in een internetcafé op Bali. Dat is het voordeel van de cloud. Je hebt ook nog eens zelf de regie, want je past zelf je telefonie aan in onze webportal. Ondanks de complexe technologie is deze portal zeer eenvoudig in gebruik.

one_cloudtelefonie_tekening

In gesprek!

Een goed gesprek over jouw communicatievraagstuk? BenGerard of Jeroen schuiven graag bij je aan. Bel ze op 050 700 9922 of vul het contactformulier in.