Cloud communicatie van de toekomst

Maximale vrijheid met cloud-communicatie

Met je volledige communicatiesysteem in de cloud ervaren jij en je collega’s maximale vrijheid. Of je nu op kantoor de handige toestellen gebruikt, of onderweg onze smartphone app, het maakt werken gewoon een stuk leuker.

Informatie aanvragen

Telefonie van de toekomst

Met Voys krijg je het communicatiesysteem van de toekomst dat je vandaag al kunt gebruiken. Cloud-communicatie van Voys is altijd up to date, maximaal schaalbaar en optimaal beveiligd.

Maximaal geïntegreerd

Voys sluit naadloos aan op al je online toepassingen. Je verbindt de telefonie van Voys eenvoudig met andere online systemen zoals CRM-pakketten en online agenda’s. Met deze integraties maak je werken voor iedereen leuker.

The future workspace

Met Voys creëer je de future workspace. Omdat je alles kunt koppelen met ons systeem en niet meer gebonden bent aan fysieke locaties heeft elke collega de vrijheid om van elke plek een kantoor te maken.

De compleetste telefooncentrale

Met de cloud telefooncentrale van Voys maak je je organisatie optimaal bereikbaar voor je klanten. Deze geavanceerde centrale is natuurlijk voorzien van mogelijkheden voor thuiswerkers, Unified Communication en vast-mobiel integraties. Met onze hardware heb je een grote keuze aan de beste en nieuwste toestellen en headsets.

Samenwerken 2.0

Met de onze smartphone app ben je niet alleen bereikbaar voor klant en collega op je zakelijke ‘vaste’ telefoonnummer, je kunt er ook perfect mee samenwerken. In de app zitten mogelijkheden waarmee je eenvoudig je beschikbaarheid aanpast, doorschakelt naar collega’s en met ze kan chatten.

Web portal

In onze web portal heb je zelf de regie. Daar beheer je je telefonie, maak je rapportages en bekijk je statistieken van je volledige communicatie-omgeving. Ondanks de complexe technologie is deze portal zeer eenvoudig in gebruik.

Het eerste contact

Managed Cloud telefonie

Telefonie is bij de meeste organisaties nog steeds het eerste contactmoment tussen klant en bedrijf. Aan jou de taak om te zorgen dat dit eerste contactmoment minimaal een goede ervaring wordt en maximaal een fantastische belevenis.

Aan de grootzakelijke telefonie van Voys zal het niet liggen. Wij maken je organisatie optimaal bereikbaar en zorgen met onze slimme oplossingen voor gelukkige klanten en gelukkige medewerkers.

Een man met een glimlach staat aan een verstelbaar bureau in een licht en modern kantoor. Hij draagt een mosterdkleurige trui en een koptelefoon met microfoon. Achter hem zitten collega's geconcentreerd achter hun computerschermen. Het kantoor is voorzien van grote ramen waardoor natuurlijk daglicht binnenstroomt en is aangekleed met levendige kamerplanten, wat een frisse uitstraling geeft aan de werkruimte.
Interesse?

Meer weten over de slimme communicatie-oplossingen van Voys?

We vertellen je graag meer. Bel ons op 050 700 9922, of vraag een demo of meer informatie aan.

Informatie aanvragenOver Contact Center