One: Communicatie van de toekomst

Maximale vrijheid met cloud-communicatie

Met je volledige communicatiesysteem in de cloud ervaren jij en je collega’s maximale vrijheid. Of je nu op kantoor de handige Mitel toestellen gebruikt, of onderweg onze Micollab app, het maakt werken gewoon een stuk leuker.

Telefonie van de toekomst

Met One krijg je het communicatiesysteem van de toekomst dat je vandaag al kunt gebruiken. Cloud-communicatie van One is altijd up to date, maximaal schaalbaar en optimaal beveiligd.

Maximaal geïntegreerd

One sluit naadloos aan op al je online toepassingen. Je verbindt One eenvoudig met andere online systemen zoals CRM-pakketten en online agenda’s. Met deze integraties maak je werken voor iedereen leuker.

The future workspace

Met One creëer je de future workspace. Omdat je alles kunt koppelen met ons systeem en niet meer gebonden bent aan fysieke locaties heeft elke collega de vrijheid om van elke plek een kantoor te maken.

De compleetste telefooncentrale

Met de cloud telefooncentrale van One maak je je organisatie optimaal bereikbaar voor je klanten. Deze geavanceerde centrale is powered by Mitel en is natuurlijk voorzien van mogelijkheden voor thuiswerkers, Unified Communication en vast-mobiel integraties. Met hardware van Mitel heb je een grote keuze aan de beste en nieuwste toestellen en headsets.

Samenwerken 2.0

Met de Micollab app ben je niet alleen bereikbaar voor klant en collega op je zakelijke ‘vaste’ telefoonnummer, je kunt er ook perfect mee samenwerken. In de app zitten mogelijkheden als ‘presence’ en chat, zodat je eenvoudig je beschikbaarheid aanpast, doorschakelt naar collega’s en met ze kan chatten.

One web portal

In onze web portal heb je zelf de regie. Daar beheer je je telefonie, maak je rapportages en bekijk je statistieken van je volledige communicatie-omgeving. Ondanks de complexe technologie is deze portal zeer eenvoudig in gebruik.

Het eerste contact

Managed Cloud telefonie

Telefonie is bij de meeste organisaties nog steeds het eerste contactmoment tussen klant en bedrijf. Aan jou de taak om te zorgen dat dit eerste contactmoment minimaal een goede ervaring wordt en maximaal een fantastische belevenis. Aan de telefonie van Voys One zal het niet liggen. Wij maken je organisatie optimaal bereikbaar en zorgen met onze slimme oplossingen voor gelukkige klanten en gelukkige medewerkers.

Interesse in One?

Meer weten over de communicatie-oplossingen?

We vertellen je graag meer. Bel ons op 050 700 9922, of vraag een demo of meer informatie aan.

Informatie aanvragenOver Contact Center

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech