Weblog

Ruis op de lijn

Drie dagen audioproblemen

De gezichten staan allemaal net wat strakker gespannen dan normaal. Om je heen hoor je minder gelach, zie je minder vrolijkheid. Collega’s lopen ietwat gestrest heen en weer, mensen kijken geconcentreerd naar hun beeldscherm, wachtend op de volgende update. Dit is echt frustrerend. We hebben een storing en we weten niet waar het aan ligt.

Thuiswedstrijd nummer 2: ontmoet jouw superheld(en) tijdens de FD Gazellen Awards 2015

Geschreven door op

Gastheer FD Gazellen 2015

Naast trotse gastheer te mogen zijn voor de Fast50 mogen we met heel veel plezier ook mededelen dat er nog een thuiswedstrijd aanstaande is: de FD Gazellen Awards 2015 gaan namelijk ook plaatsvinden in ons eigen hoofdkwartier, de Mediacentrale. Samen met gastheer Waarborg gaan we het feestje organiseren in de mooie centrale hal van de Mediacentrale.

Power to the Pizza

Geschreven door op

Tijd voor de maandelijkse pizzasessie

Geroezemoes, mensen die door elkaar lopen, licht nerveuze sprekers, gegis naar wat er op het menu staat. Het is weer tijd voor de pizzasessie! Voor de belhamels van Voys een maandelijks terugkerend ritueel dat heel vanzelfsprekend is; voor de meeste buitenstaanders is het een reden om met de oren te klapperen. Een pizzasessie? Wat houdt dat nou in?

Pagina's

Top