Weblog

Radioreclame, werkt dat? Een eerlijk verhaal over radio

De afgelopen driekwart jaar zijn we volop aan het experimenteren geweest met radiocampagnes. Voys komt uit een internetwereld en in die wereld is alles meetbaar en iedere marketing euro instelbaar. We gingen voor ons gevoel van gericht targetten naar schieten met hagel.

Welkom terug van vakantie!

Geschreven door op

Welkom terug van vakantie! Voor de meeste mensen zit het er weer op. Wij hopen dat je het enorm naar je zin hebt gehad, dat je uitgerust bent, vol nieuwe ideeën en enthousiasme je werk oppakt en dat je die lekkere vakantie-vibe nog even vast weet te houden. Hier bij Voys zitten de meeste collega’s weer met een gebruind gezicht in het witte licht van hun beeldscherm om er vol frisse moed een prachtig tweede deel van 2016 van te maken.

Nieuwe taskforce Klantgeluk en -advies geïnstalleerd

Mocht je de afgelopen weken hebben gebeld met Voys, dan kan het maar zo zijn dat je een frisse, nieuwe stem aan de andere kant van de lijn te horen kreeg. De laatste tijd hebben we namelijk maar liefst vier nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij de teams Klantgeluk en Advies: Wouter, Marloes, Arnoud en Mark.

De strijd om open innovatie is losgebarsten

Er is een gevecht gaande op het internet: tussen internetproviders en de mensen en bedrijven die het internet open en neutraal willen houden. Wij maken ons er boos over: de grote operators hebben een monopoliepositie met hun 4G- en 5G-licenties, en misbruiken die nu om netneutraliteit te verzwakken.

Save the internet, doe mee en onderneem nu actie!

Europese regelgevende instanties staan op het punt om te beslissen of ze grote telecombedrijven de macht zullen geven om invloed uit te oefenen op wat we online kunnen doen (en niet kunnen doen). Europa heeft dringend duidelijke richtsnoeren voor netneutraliteit nodig om onze vrijheden en rechten online te beschermen. Voys deelt die mening en vindt dat de regels strakker en duidelijker moeten zijn. Een vrij, open en neutraal internet zorgt namelijk voor innovatie.

Geen gerinkel op vakantie

Geschreven door op

Het is zover. De zomer is officieel begonnen en de vakantie (en de caravan) staat voor veel mensen voor de deur. Het is de hoogste tijd om je werk neer te leggen en te genieten van welverdiende rust. Om volledig tot rust te komen raden we aan om je telefonie ook in de chillstand te zetten. Daarom bij deze wat tips en tricks om volledig te ontspannen tijdens je vakantiedagen.

5 redenen waarom cloud telefonie een must is voor ondernemers

Werken in de cloud wordt door steeds meer Nederlandse bedrijven geïntegreerd. We gebruiken allemaal wel een vorm van deze digitale wolk om bestanden op te slaan en te verzenden. Bellen via de cloud is nog niet de standaard in Nederland, maar door de voordelen zal dit in de nabije toekomst veranderen. Wat de voordelen precies zijn? Voys geeft je vijf redenen waarom cloud telefonie een must is voor jou als ondernemer.

Pagina's

Hij is er, de Voys 4G app!

Lees meer

Top