Weblog

De strijd om open innovatie is losgebarsten

Er is een gevecht gaande op het internet: tussen internetproviders en de mensen en bedrijven die het internet open en neutraal willen houden. Wij maken ons er boos over: de grote operators hebben een monopoliepositie met hun 4G- en 5G-licenties, en misbruiken die nu om netneutraliteit te verzwakken.

Save the internet, doe mee en onderneem nu actie!

Europese regelgevende instanties staan op het punt om te beslissen of ze grote telecombedrijven de macht zullen geven om invloed uit te oefenen op wat we online kunnen doen (en niet kunnen doen). Europa heeft dringend duidelijke richtsnoeren voor netneutraliteit nodig om onze vrijheden en rechten online te beschermen. Voys deelt die mening en vindt dat de regels strakker en duidelijker moeten zijn. Een vrij, open en neutraal internet zorgt namelijk voor innovatie.

Geen gerinkel op vakantie

Geschreven door op

Het is zover. De zomer is officieel begonnen en de vakantie (en de caravan) staat voor veel mensen voor de deur. Het is de hoogste tijd om je werk neer te leggen en te genieten van welverdiende rust. Om volledig tot rust te komen raden we aan om je telefonie ook in de chillstand te zetten. Daarom bij deze wat tips en tricks om volledig te ontspannen tijdens je vakantiedagen.

5 redenen waarom cloud telefonie een must is voor ondernemers

Werken in de cloud wordt door steeds meer Nederlandse bedrijven geïntegreerd. We gebruiken allemaal wel een vorm van deze digitale wolk om bestanden op te slaan en te verzenden. Bellen via de cloud is nog niet de standaard in Nederland, maar door de voordelen zal dit in de nabije toekomst veranderen. Wat de voordelen precies zijn? Voys geeft je vijf redenen waarom cloud telefonie een must is voor jou als ondernemer.

Voys One integreert met Salesforce

Veel organisaties gebruiken veel verschillende softwarepakketten naast elkaar. Het is vaak lastig om deze goed met elkaar samen te laten werken. Daarom zoeken veel bedrijven naar manieren om systemen met elkaar te integreren. Vandaag mogen wij een prachtige integratie met ons systeem van Voys One bekendmaken.

Pagina's

Hij is er, de Voys 4G app!

Lees meer

Top