Weblog

Voys One integreert met Salesforce

Veel organisaties gebruiken veel verschillende softwarepakketten naast elkaar. Het is vaak lastig om deze goed met elkaar samen te laten werken. Daarom zoeken veel bedrijven naar manieren om systemen met elkaar te integreren. Vandaag mogen wij een prachtige integratie met ons systeem van Voys One bekendmaken.

De 6 Nederlandse toekomst-twitteraars

Ik vind Twitter een prachtig communicatiekanaal. Het is snel, het is bondig en het is open. Daarnaast is het voor mij altijd een bron van inspiratie geweest. Op iedere gebied vind je experts die je kunt volgen en die nét dat geweldige artikel weten te vinden die jouw gedachtengang weer verder helpt.

Whatsup, WhatsApp

WhatsApp is de afgelopen jaren gegroeid tot hét medium waarover mensen met elkaar communiceren. Recentelijk passeerde WhatsApp de 1 miljard gebruikers. Het is dus best vreemd dat veel grote contact centers alleen nog telefonie, e-mail en sociale kanalen als Twitter en Facebook gebruiken om service te verlenen. Sinds kort bieden wij met Voys One WhatsApp-integratie in onze contact center oplossing.

Pagina's

Offerte binnen een werkdag.

Aanvragen

Top