Bellen met je zakelijke telefoonnummer via Microsoft Teams

author image
Maya van der Schuit 22 juli 2021 1 min

Dat thuiswerken een blijvertje is, is inmiddels wel duidelijk. Daarmee blijven tools die samenwerken op afstand mogelijk maken populair, zoals Microsoft Teams. Zo blijf je gemakkelijk in contact met je collega’s. En om het nog makkelijker te maken, is er de koppeling tussen de VoIP-telefonie van Voys en Microsoft Teams. Zo komen interne én externe communicatie samen op één plek.

Chatten, bestanden delen, videovergaderen en bellen via Teams

Werk je vaak vanuit huis? Dat is de kans groot dat je voor de volgende zaken Microsoft Teams gebruikt: een vraag stellen aan een collega via de chat, een videomeeting met je team houden of het notulenbestand van een vergadering onderling delen. De tool is gemaakt voor teams die op afstand met elkaar samenwerken. En ook voor externe communicatie zijn er slimme oplossingen binnen Teams, zo kun je je e-mail integreren. En nu kun je ook je zakelijke telefonie koppelen. Zo beantwoord je inkomende oproepen en voer je uitgaande gesprekken via Microsoft Teams. Superhandig!

Op elk apparaat mogelijk, zonder dat je extra’s nodig hebt

Of je nu kiest voor je pc, laptop, mobiele telefoon of tablet: bellen met je zakelijke nummer via Teams is mogelijk op elk apparaat, zolang je de Teams App maar gebruikt. Helemaal handig is dat je geen extra software of hardware nodig hebt. Microsoft Teams integreert de telefonie van Voys in de gedeelde Workspace. Je bent dus gewoon zakelijk bereikbaar zoals je dat gewend bent bij Voys, alleen dan via de Teams App.

Beste van twee werelden

Bel je met de VoIP-telefonie van Voys en gebruik je Microsoft Teams om samen te werken met je collega’s? Kies dan voor de koppeling tussen de systemen. Zo integreer je je zakelijke telefoon in de Teams App en profiteer je van het beste van twee werelden. Openingstijden, terugvallen op een collega, doorschakelen naar voicemail, noem maar op: het is allemaal mogelijk. En of je nu werkt met 10, 50, of 150 collega’s, dat maakt niet uit. Onze koppeling werkt altijd.

Klinkt dit goed, maar wil je eerst even zien hoe de koppeling precies werkt? Plan hier dan een demo in met een van onze adviseurs. Voor meer informatie mailen naar info@voys.nl of bellen via 050 7009900 mag natuurlijk ook. We helpen je graag verder.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 23 mei 2023

Maak je telefonie nog slimmer met realtime wachtrijstatistieken

Van 7 maart 2023

Nog makkelijker een tijdschema instellen met de nieuwe module Openingstijden | Basis

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!