Conference-module voor alle Voys-klanten gratis

auteursafbeelding

Joris

1 november 2021 Clock 1 min

Bij Voys hebben we besloten dat de Conference-module, ook wel telefonisch vergaderen genoemd, voor alle Voys-klanten een gratis functionaliteit is tot en met 31 december 2022.

Per 1 januari 2023 is de Conference-module weer een betaalde feature voor bedrijven die Voys-klant werden voor 25 september 2019.

Wij vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om bedrijven te helpen in deze tijd. Het faciliteren van optimale communicatie voor bedrijven met hun klanten en intern is broodnodig, daarom bieden wij deze functie gratis aan tot in ieder geval het einde van 2022.

Goed om te weten over gratis conference

  • Bedrijven die klant geworden zijn vóór 25 september 2019 betalen sinds 23 maart 2020 niets voor de Conference-feature.
  • De Conference-module is al onbeperkt te gebruiken voor klanten die na 25 september 2019 klant zijn geworden.
  • Het is mogelijk om de Conference extern benaderbaar te maken, zodat mensen ook kunnen inbellen die geen account bij Voys hebben, of via hun mobiele telefoonnummer bellen. Voor het aanmaken van het externe telefoonnummer betaal je wel het reguliere tarief.
  • Maakte jouw bedrijf al gebruik van de betaalde Conference-functie, dan zijn deze kosten per 23 maart 2020 op € 0 gezet.
  • Zonder tegenbericht wordt de Conference per 1/1/2023 weer een betaalde dienst van € 5,- per maand (zonder eenmalige kosten) die je dagelijks op kunt zeggen.

Hoe werkt het?

Met de Conference-functie kunnen bedrijven met een onbeperkt aantal mensen telefonisch overleggen in een door een pincode beveiligde telefonische vergaderruimte. Hierop kunnen zowel collega’s als externen inbellen.

In Freedom, de online telefooncentrale, maak je een Conference-ruimte aan. Je kunt hier een eindeloos aantal ruimtes aanmaken.

Tijdens het aanmaken, word je gevraagd een extensie aan te maken. Dit is een drie- of viercijferig nummer waar collega’s intern heen kunnen bellen met hun Voys-aansluiting. Wil je dat de conference ook vanaf extern benaderbaar is, maak dan een nieuw regulier telefoonnummer aan. Zo kun je ook externen uitnodigen om in te bellen. Maak vervolgens een belplan aan om de conference te koppelen aan het telefoonnummer.

Als mensen inbellen wordt eerst gevraagd om een door de admin ingestelde pincode in te typen. Vervolgens wordt de beller toegevoegd aan de conference-ruimte. Als je de eerste bent, hoor je een wachttoon. Als iemand de ruimte inkomt, en ook wanneer iemand de ruimte verlaat, hoor je een geluidje.

Zie voor verdere uitleg deze handleiding of onderstaande video.

Nog geen klant van Voys? Een zakelijk telefoonnummer aanvragen is binnen 15 minuten geregeld!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 30 mei 2024

Voicemailtranscriptie: de beste service voor jouw klanten, ook als je niet bereikbaar bent

Een man met een glimlach staat aan een verstelbaar bureau in een licht en modern kantoor. Hij draagt een mosterdkleurige trui en een koptelefoon met microfoon. Achter hem zitten collega's geconcentreerd achter hun computerschermen. Het kantoor is voorzien van grote ramen waardoor natuurlijk daglicht binnenstroomt en is aangekleed met levendige kamerplanten, wat een frisse uitstraling geeft aan de werkruimte.

Van 23 april 2024

Combineer Voys Reach en Voys Pulse: zo creëer je de beste klantervaring