Een gloednieuwe versie van de Voys App voor Android

auteursafbeelding
Mark Vletter
7 april 2020
Clock 1 min

Het is alweer zes jaar geleden dat we de eerste versie ontwikkelden van de Voys smartphone app voor Android. Een app waarmee je zowel inkomend als uitgaand kunt bellen met je vaste zakelijke telefoonnummer. We hebben er al die jaren hard aan gewerkt en vanaf vandaag is er een gloednieuwe versie van de Voys App voor Android beschikbaar.

Nieuwe look

Het eerste wat opvalt is dat de app een heel nieuwe look heeft gekregen: alles ziet er frisser uit. Daarnaast werkt-ie eleganter. En niet alleen de buitenkant heeft een upgrade gekregen, ook binnen de app zijn er een paar elementen flink veranderd.

Zo is er een nieuwe contactenlijst, hiermee scroll je snel door je contacten om zo de juiste persoon te vinden die je wilt bellen. Daarnaast is er een nieuw zoekveld en ook de recente gesprekkenlijst heeft een nieuw, fris uiterlijk gekregen. Verder is er een nieuw optiescherm, hier stel je je bereikbaarheid in en vind je geavanceerde instellingen.

De oude T9-dialer is niet verdwenen, die vind je nog steeds onder de dialer-knop. Andere bestaande features, zoals kunnen zien dat je een oproep hebt gemist, maar dat een collega die heeft aangenomen, zijn natuurlijk gewoon gebleven.

From the ground up

Als gebruiker van de app kijk je naar versie 6.6, als ontwikkelaars hebben we meer dan tweehonderd releases in zes jaar tijd van ontwikkelen voorbij zien komen. Dat zijn er nogal wat. In de afgelopen jaren hebben we veel geleerd en we hebben besloten dat er een aantal zaken zijn die we radicaal anders willen doen.

Daarom hebben we besloten om de app ‘from the ground up’ opnieuw te gaan bouwen.

Dit kan betekenen dat het de komende maanden wat stil lijkt rondom de ontwikkeling van de app. Maar wees gerust, we komen met een prachtige, nieuwe versie. Een versie waar met heel veel mensen en liefde aan wordt gewerkt.

Ben je meer fan van Apple en gebruik je een iPhone? Ook dan hebben we goed nieuws. Want ook voor de Voys App voor iOS komt er nog één laatste versie.

Wil je meer weten over de vorderingen of heb je zaken die je echt terug wilt zien in versie 7? Laat het dan weten door ons een berichtje sturen, bijvoorbeeld via social media.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 20 juni 2024

Accessibility: zo maken we onze producten toegankelijk voor klanten met een beperking

Van 30 mei 2024

Voicemailtranscriptie: de beste service voor jouw klanten, ook als je niet bereikbaar bent