Hoe betrouwbaar is VoIP-telefonie?

auteursafbeelding

Joris

23 mei 2018 Clock 2 min
Image placeholder

Wat is de betrouwbaarheid van VoIP telefonie?

Als ondernemer zet je graag een professioneel bedrijfsimago neer. Hoe professioneler je organisatie oogt, hoe reëler de kans dat je doelgroep daadwerkelijk bij je aanklopt. VoIP-telefonie helpt bij het aantrekken van klanten voor je organisatie. Juist zakelijke telefonie speelt een belangrijke rol in welke mate mensen geneigd zijn om contact met je op te nemen. Wat is VoIP-telefonie, is het werkelijk zo betrouwbaar en welke voordelen biedt het voor je onderneming?

Wat is Voice over IP?

VoIP-telefonie staat voor bellen via het internet. Op deze manier ben je altijd verbonden met je doelgroep. Bij Voys zit je helemaal goed als je wilt bellen via het internet. Wij zijn specialist als het aankomt op VoIP-telefonie of bellen via het internet. Een telefooncentrale op locatie is niet langer nodig en dus houd je alles zelf in de hand. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als je behoefte hebt aan support.

Hoe betrouwbaar is het?

Bij zakelijke telefonie via het internet rijst al snel de vraag hoe betrouwbaar dit nu eigenlijk is. Is er bijvoorbeeld een limiet qua belkosten en hoe zit het eigenlijk met wachtwoorden die je gebruikt? Alles heeft te maken met hoe VoIP is ingericht en of er voldoende anti-hacking policy aanwezig is. Gelukkig bieden we bij Voys passende oplossingen. Neem bijvoorbeeld ons Alles-in-1 pakket. Hiermee bel je tegen een vast bedrag per maand en kom je dus niet voor verrassingen te staan. Bovendien kun je bij een eventuele telefoonstoring een telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel. Zo ben je altijd bereikbaar voor je doelgroep.

De voordelen van zakelijke telefonie voor je onderneming

Bellen via het internet levert jouw bedrijf diverse voordelen op. Wij zetten ze voor je uiteen:

  • Bellen via VoIP is goedkoper dan analoge en ISDN telefonie.
  • Je hebt geen aparte telefooncentrale meer nodig, maar je telefoneert via de cloud.
  • VoIP maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker om thuis te werken.
  • Een zakelijk telefoonnummer is eenvoudig door te schakelen naar een mobiel telefoonnummer.
  • Telefonie beheer je eenvoudig in een online omgeving.

Neem contact met ons op

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden met VoIP en hoe dit jouw organisatie naar een hoger level tilt? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat er zoal mogelijk is voor je bedrijf. Wij hebben volop telefonie-oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen een werkdag een offerte op maat in jouw mailbox.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 30 mei 2024

Voicemailtranscriptie: de beste service voor jouw klanten, ook als je niet bereikbaar bent

Een man met een glimlach staat aan een verstelbaar bureau in een licht en modern kantoor. Hij draagt een mosterdkleurige trui en een koptelefoon met microfoon. Achter hem zitten collega's geconcentreerd achter hun computerschermen. Het kantoor is voorzien van grote ramen waardoor natuurlijk daglicht binnenstroomt en is aangekleed met levendige kamerplanten, wat een frisse uitstraling geeft aan de werkruimte.

Van 23 april 2024

Combineer Voys Reach en Voys Pulse: zo creëer je de beste klantervaring