Voys is trotse sponsor van…

auteursafbeelding
Maya van der Schuit
5 september 2019 Clock 5 min
Image placeholder

Regelmatig dragen we bij aan initiatieven die we inspirerend vinden, een warm hart toedragen of gewoon graag steunen. Omdat ze allemaal een portie aandacht verdienen, hebben we de initiatieven die we in 2019 sponsoren op een rij gezet.

Startup Weekend Groningen

Ondernemersdromen komen tot leven tijdens Startup Weekend. Op 8, 9 en 10 november 2019 vindt er weer een Groningse editie plaats in het kantoor van onze vrienden van Spindle. In 54 uren werkt een enthousiaste groep mensen aan ideeën die zich weleens zouden kunnen ontpoppen tot nieuwe, succesvolle start-ups. Bij Voys ondersteunen we mensen graag in het tonen van ondernemerschap en geloven we in toffe, nieuwe ideeën. Daarom sponsoren we vol trots Startup Weekend Groningen.

Ontdek meer over Startup Weekend Groningen.

TEDxYouth

Op 14 oktober 2019 is er in het Grand Theater weer een editie van TEDxYouth Groningen, speciaal voor jongeren van 16 t/m 22 jaar. Zij krijgen deze avond antwoorden op allerlei vragen waarvan ze nog niet wisten dat ze die hadden. Hoe maak je een Tesla nog duurzamer en hoe tover je je leven om tot een groot avontuur? Een Magic Monday met het thema Dreaming out loud vol muziek, dans en korte verhalen van acht sprekers. Wie dromen najaagt, toont ondernemerschap en dat supporten we graag. TEDxYouth bestaat door de inzet van vrijwilligers en Voys sponsort het diner voor al deze helden.

Ontdek meer over TEDxYouth Groningen.

TopDutch Solar Racing

TopDutch Solar Racing is een groep studenten die samen met partners een auto op zonne-energie heeft gebouwd. Hiermee gaat het team van 13 tot 20 oktober 2019 deelnemen aan de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. De studenten geloven dat je alles kunt waarvan je droomt, zolang je maar samenwerkt. Ze hopen anderen te inspireren om innovatieve kansen te ontwikkelen en pakken, zodat je je blijft ontwikkelen. Voys steunt dit toffe project met ons product: telefonie. Zo zijn de studenten ook in Australië gewoon bereikbaar op hun vaste nummer.

Ontdek meer over TopDutch Solar Racing.

Bits of Freedom

Bits of Freedom komt op voor twee grondrechten bij digitale communicatie die onmisbaar zijn voor je vrijheid: privacy en communicatievrijheid. Een missie die goed past bij Voys. Wat doet de stichting zoal? Ze houdt bijvoorbeeld de Big Brother Awards: hierin staan de grofste privacyschenders van het jaar centraal. Daarnaast vocht zowel Bits of Freedom als Voys mee in de strijd tegen de sleepwet. Daarom doet Voys ook haar bit: we sponsoren Bits of Freedom met een mooi bedrag en we zorgen er met onze telefonieoplossing voor dat de stichting telefonisch optimaal bereikbaar is.

Ontdek meer over Bits of Freedom.

IMC Weekendschool Groningen

Nieuwsgierige jongeren van 10 tot 14 jaar laten kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. Dat is wat IMC Weekendschool doet. Het programma vindt door het hele land plaats en heeft ook een vestiging in Groningen. Landelijk bereikt het programma elke week maar liefst 2.400 jongeren. Het lef van de jongeren wordt beloond door hen een ijzersterk netwerk te bieden. In 2019 is Voys alweer vijf jaar trotse sponsor van de Groningse vestiging van IMC Weekendschool en daarmee stimuleren we ondernemerschap op jonge leeftijd.

Ontdek meer over IMC Weekendschool.

Privacy First

Privacy First heeft als doel het behouden en bevorderen van het recht op privacy. Van cameratoezicht tot identiteitsdiefstal en van online privacy tot privacy van kinderen. Van politieke lobby tot juridische acties en van informatieverstrekking tot campagnes voor het grote publiek. De stichting houdt zich op allerlei vlakken en manieren met het thema bezig. Niet alleen maar denken dus, vooral doen. Als partner van Privacy First draagt Voys bij aan jouw recht op privacy.

Ontdek meer over Privacy First.

Launch Cafe

ZZP’er in Groningen en niet altijd zin om in je uppie thuis te werken? Dan ben je in het Launch Cafe in Groningen aan het juiste adres. Dit is een plek hartje Stad waar ondernemers kunnen (flex)werken. Het Launch Cafe biedt kantoren, flex- en vaste werkplekken. Alleen even een vergaderruimte huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voys zorgt ervoor dat het Launch Cafe telefonisch bereikbaar is, zo ondersteunen we ondernemerschap in eigen Stad.

Ontdek meer over het Launch Cafe.

Groningen Swim Challenge

Op 31 augustus 2019 zwommen allerlei fanatiekelingen door het Reitdiep en door de grachten van Groningen. En dat deden ze niet voor niets. Dit deden ze voor het UMCG Kanker Researchfonds, een fonds dat fundamenteel kankeronderzoek in Groningen mogelijk maakt. Een ander onderdeel van de Swim Challenge is Heel Groningen Zwemt. De organisatie wil hiermee kinderen aan het zwemmen krijgen om ook zo geld op te halen voor het goede doel. Dit is echt een initiatief dat we een warm hart toedragen, daarom sponsorde Voys een individuele zwemmer en de organisatie.

Ontdek meer over de Groningen Swim Challenge.

Sponsorloop ‘Droom van Tobias’

21 kilometer hardlopen voor een prachtig doel. Erik-Peter Schutter deed het in juni 2019. Hij is werkzaam bij Bloei Media en daarmee is hij een buurman van ons in Het Kwadraat. Voor de Tobias Sybesma foundation wilde Erik-Peter een zo groot mogelijk bedrag ophalen om de droom van zijn neefje te verwezenlijken: hij hoopte dat er geen kinderen meer na hem zouden overlijden aan de gevolgen van deze nu nog ongeneeslijke ziekte hersenstamkanker. Een droom die we graag willen helpen verwezenlijken, daarom doneerde Voys een bedrag.

Ontdek meer over deze sponsorloop.
Lees het verhaal dat Erik-Peter voor Voys schreef. 

EduMais

Een non-profitorganisatie die onderwijs biedt aan kansarme kinderen en tieners in de favela’s van Rio de Janeiro, Brazilië. Dat is Edumais. De sloppenwijken waarin de organisatie werkt liggen tussen de rijke wijken Copacabana en Ipanema. Door de omstandigheden waarin de kinderen in de tussenliggende favela’s verkeren, kunnen ze regelmatig niet naar school. Met de steun van Voys is er een glasvezelverbinding gelegd. Hierdoor kan EduMais cursussen geven als Web en Game design. De lessen zorgen ervoor dat er een betere toekomst wacht op de kinderen en jongeren, zij kunnen hun talenten benutten en hun vaardigheden uitbreiden.

Ontdek meer over EduMais.
Lees het verhaal over het werk van Edumais.


Denk je dat Voys een geschikte sponsor is voor jouw initiatief? Dien dan een verzoek in.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juni 2024

Salarissen bepalen zonder managers: zo doen we dat als zelfsturende organisatie

Van 31 mei 2024

12,5 jaar bij Voys: veel veranderd en toch veel hetzelfde