Prachtige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2011!

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 2 min
Image placeholder

Over 2010 en waarom je geen kerstkaart kreeg

2010 was een erg goed jaar voor Voys Telecom. Niet alleen is ons klantenbestand verdrievoudigd, ook zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor vanwege ons toegenomen aantal medewerkers. Een verhuisbericht zal nog volgen!

In het kader van de kerstgedachte heeft Voys besloten het dit jaar eens anders aan te pakken. In plaats van kerstkaarten te versturen, kiezen we er dit jaar voor om het bedrag dat we normaliter zouden hebben gebruikt voor het kopen van kerstkaarten, beschikbaar te stellen aan Stichting Muses en de Amara Foundation.

Copyright stichting Muses

Stichting Muses

Stichting Muses is een in 2007 opgerichte organisatie die ernaar streeft mensen meer te laten doen dan alleen een land te ontdekken op reis. Door informatie ter plekke te verzamelen en in eigen land weer te delen met andere reizigers, zorgt Muses ervoor dat er bij vrijwilligerswerk zoveel mogelijk uit de reis kan worden gehaald voor de plaatselijke bevolking. Met goede hulp en voorbeelden van reizigers die eerder in het land zijn geweest kan er veel meer uit een dergelijke reis worden gehaald. Daarnaast kan iemand op deze manier na zijn of haar reis betrokken blijven met het land waar iemand geweest is. Door middel van informatiepakketten en het verzorgen van contacten met andere reizigers, zorgt Muses ervoor dat de reizigers zo goed mogelijk voorbereid zijn op hun reis: zo zijn de vrijwilligers in staat zo goed mogelijk te helpen op de plek van bestemming en hiermee zoveel mogelijk uit hun reis halen. Een goed streven, aldus Voys.

Amara Foundation

Een andersoortige organisatie die Voys steunt is de Amara Foundation. Deze organisatie tracht hulp te bieden aan ouderloze en gehandicapte kinderen in Kisumu, Kenia. De stichting beoogt door middel van inzamelingen en acties om hiermee hulp te verlenen aan kinderen op het bied van onderwijs, huisvesting en gezondheidszorg. Zo is er een ‘zorgproject’ opgezet ter ondersteuning van de kinderen die in het St. Claire’s weeshuis verblijven. Ook draagt een van de plannen de naam ‘renovatieproject’, waarin men zich bezighoudt met het opknappen van een montessorischool, gebouwen en de voorzieningen. Tevens is er een derde activiteit, het zogenoemde ‘therapieproject’, die bijvoorbeeld de fysiotherapie van de kinderen financiert in het ziekenhuis van Kisumu.

Alsnog…

Zoals als uit het hierboven staande mag blijken, hebben wij een goed alternatief gevonden voor het versturen van kerstkaarten. Dit betekent echter niet dat een kerstwens achterwege mag blijven. Hierbij wenst Voys u een fijne kerst en een gelukkig 2011!

P.s. we hebben op 24 en 31 december aangepast openingstijden.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!