3 minuten leestijd

Welkom in 2012!

Geplaatst op 29 juli 2008

We hebben er een jaar op kunnen wachten, en we zijn er. Welkom in 2012!

Een terugblik op 2011

2011 was voor Voys een “alles werd nieuw” jaar. We kregen een nieuw kantoor, nieuwe collega’s en veel nieuwe mogelijkheden.

Een blik in de archieven vertelde ons dat bijna alles eenvoudiger is geworden in 2011. Het aantal nieuwe klanten overtrof alle verwachtingen en meer klanten betekent slimmer werken, of meer collega’s erbij. We deden beide. Slimmer werken bracht veel voordelen voor jou als klant. Zo kun je nu niet alleen alle nieuwe diensten zelf online aanvragen, je kunt ook zelf je administratieve gegevens wijzigen en je telefoongidsvermelding aanpassen.

Nieuwe gezichten

In 2011 mochten we vier nieuwe collega’s verwelkomen. Bouke is ons Marketing team komen versterken, Paul sprong bij op de Support afdeling, Erwin versterkte ons development team en Evelyn startte als accountmanager.

Evelyn deed, net als Rients vorig jaar een “Harroldje”. De derde “eigenlijk piloot”-collega vond een pilotenbaan in de UK, waar zij op 1 januari 2012 startte.

Een nieuwe website en een nieuwe huisstijl

We mochten dit jaar bijna 100.000 bezoekers op onze website verwelkomen. Het 6 jaar oude logo was aan vernieuwing toe en ook de website kon een likje internetverf gebruiken. Daarom lanceerden we in oktober van 2011 onze nieuwe website en het nieuwe logo. De reacties op beide waren zeer positief, waarvoor dank.

Technische verbeteringen

In 2011 werd het voor jou als klant mogelijk om alle diensten zelf online aan te maken. Gesprekskosten werden realtime inzichtelijk en het wijzigen van je administratieve gegevens doe je eenvoudig zelf. Ook je gidsvermelding voer je eenvoudig in binnen freedom.voys.nl. We kregen T38 faxsupport, een nieuw wachtrijsysteem en Call Me Now werd vernieuwd. De faxkwaliteit (de beeldkwaliteit en de succesratio) werden nog beter en er kwamen meer callcenter-functionaliteiten waaronder de meeluisterfunctie.

Opinie

In 2011 schoven we onze mening niet onder stoelen en banken. Voys wil de manier waarop bedrijven telecom kunnen gebruiken veranderen. Dus sprongen we onder andere op de bres voor netneutraliteit en waren we kritisch op de proefballonnen uit de Tweede Kamer.

Klantgroei

In oktober van 2011 was het officieel. Voys telde twee keer zo veel klanten als in eind 2010. Daar zaten veel prachtige kleine en middelgrote bedrijven bij maar ook veel bekende namen waaronder Disney, Gazprom en Suitsupply.

Boeken

We sloten het jaar af met een prachtige “tussen Kerst en Sinterklaas”-actie, waarbij we namens jou onze klant, 1000 boeken gaven aan de IMC weekendschool.

Een blik vooruit in 2012

In 2012 gaan we verder met het veranderen van de zakelijke telecommarkt.

Nieuwe gezichten

Om dit mogelijk te maken start Dennis op 1 januari als controller en zorgen Giel, Joris en Miranda vanaf januari voor commerciële versterking. In februari gaat Johan fulltime voor Voys werken en gaat Allard als developer aan de slag.

De jaarlijkse verhuizing

Om dit ruimtetechnisch allemaal te faciliteren staat onze jaarlijkse verhuizing weer in de agenda. Eind januari, begin februari betrekken we 160 m² aan extra kantoorruimte in de mediacentrale. Er wordt hard geklust in deze ruimtes om deze op tijd klaar te hebben en via twitter zul je hier updates van kunnen volgen.

Techniek

Technisch blikken we nog niet te ver vooruit; je bepaalt als klant nog steeds welke richting wij op gaan. De komende periode zullen de digitale facturen online inzichtelijk en downloadbaar worden. BLF wordt mogelijk op ons netwerk, wat klinkt als iets kleins, maar wat iets is waar al 3 maand aan gewerkt wordt. Het wordt mogelijk om zelf in realtime nummers aan te vragen in het buitenland en de Klik en Bel API wordt beschikbaar voor onze klanten. Deze API is overigens de eerste van velen. De techniek die Voys gebruikt wordt in 2013 opensource en de API’s zijn de eerste stap in het openstellen van onze technologie.

Meer communicatie

Tot slot zullen we aankomend jaar meer communiceren. Irma zal dit samen met Bouke en Saminna gaan verzorgen. We hebben gemerkt dat onze klanten graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Voys en in de telecommarkt. Je zult meer van ons horen via RSS, Twitter, deze website en e-mail.

Ik sluit af met een nieuwjaarswens. Een voorspoedig jaar, met veel inspiratie, gezondheid en geluk!

Mocht je zoeken naar wat extra inspiratie maak dan vanaf februari gebruik van één van onze flexplekken. We ontmoeten je graag.


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: 7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten Van 15 september


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 november

We gaan verhuizen!

Van 22 november

Zakelijk Noord-Nederland zet zich in voor Groningen Airport Eelde