1 minuten leestijd

Conference vanaf nu voor alle klanten gratis

Geplaatst op 23 maart 2020

Bij Voys hebben we besloten dat Conference, ook wel telefonisch vergaderen genoemd, voor alle Voys-klanten een gratis functionaliteit moet zijn tot en met 31 december 2020.

Wij vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om bedrijven te helpen in deze tijd. Het faciliteren van optimale communicatie voor bedrijven met hun klanten en intern is broodnodig, daarom bieden wij deze functie gratis aan tot in ieder geval het einde van het jaar.

Goed om te weten over gratis conference

  • Bedrijven die klant geworden zijn vóór 25 september 2019 betalen vanaf 23 maart niets voor de conference.
  • De conferencing module is al onbeperkt te gebruiken voor klanten die na 25 september 2019 klant zijn geworden
  • Het is mogelijk om de conference extern benaderbaar te maken, zodat mensen ook kunnen inbellen die geen account bij Voys hebben, of via hun mobiele telefoonnummer bellen. Voor het aanmaken van het externe telefoonnummer betaal je wel het reguliere tarief.
  • Maakt jouw bedrijf al gebruik van de betaalde conference-functie, dan worden deze kosten per 23 maart op € 0 gezet.
  • Zonder tegenbericht wordt de Conference per 1/1/2021 weer een betaalde dienst van € 5,- per maand (zonder eenmalige kosten) die je dagelijks op kunt zeggen. Wij zullen halverwege december nog een herinnering hierover sturen.

Hoe werkt het?

Met de conference-functie kunnen bedrijven met een onbeperkt aantal mensen telefonisch overleggen in een door een pincode beveiligde telefonische vergaderruimte. Hierop kunnen zowel collega’s als externen inbellen.

In Freedom, de online telefooncentrale, maak je een conference-ruimte aan. Je kunt hier een eindeloos aantal ruimtes aanmaken.

Tijdens het aanmaken, word je gevraagd een extensie aan te maken. Dit is een drie- of viercijferig nummer waar collega’s intern heen kunnen bellen met hun Voys-aansluiting. Wil je dat de conference ook vanaf extern benaderbaar is, maak dan een nieuw regulier telefoonnummer aan. Zo kun je ook externen uitnodigen om in te bellen. Maak vervolgens een belplan aan om de conference te koppelen aan het telefoonnummer.

Als mensen inbellen wordt eerst gevraagd om een door de admin ingestelde pincode in te typen. Vervolgens wordt de beller toegevoegd aan de conference-ruimte. Als je de eerste bent, hoor je een wachttoon. Als iemand de ruimte inkomt, en ook wanneer iemand de ruimte verlaat, hoor je een geluidje.

Zie voor verdere uitleg deze handleiding of onderstaande video.


Geschreven door Joris Beltman

Nieuwste: Kan ik een vast nummer doorverbinden naar mijn mobiele telefoon? Van 13 oktober


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 13 oktober

Kan ik een vast nummer doorverbinden naar mijn mobiele telefoon?

Van 7 oktober

8 tips om je belplan in Freedom te optimaliseren