Stap geruisloos over, met behoud van je eigen nummer(s).

ISDN stopt: VoIP is het alternatief

Wat is VoIP?

Bellen via internet

VoIP telefonie staat voor Voice over IP, oftewel: bellen via het internet. Heel simpel eigenlijk: je hebt al een internetverbinding en deze gebruik je met VoIP ook voor je telefonie.

Online telefooncentrale

Je hebt met VoIP geen fysieke ISDN-centrale meer nodig. Deze staat namelijk in het internet en daar kun jij zelf de telefonie instellen. Telefoontoestellen sluit je met een kabel aan op het internet en registreren zich automatisch op jouw online centrale. Dat kan overal, zolang er maar een internetverbinding is. Dat maakt VoIP van Voys het ISDN-alternatief.

Vrijheid en optimale bereikbaarheid

ISDN alternatief

Met de telefonie van Voys zit je niet meer vast aan de locatie waar je ISDN-centrale staat. Je kunt je ‘vaste’ telefoonnummer overal gebruiken; niet alleen op kantoor, maar ook thuis, of op een vakantieadres in Frankrijk. Je kunt op elk moment een doorschakeling instellen of een belgroep aanmaken in de gebruiksvriendelijke online omgeving. Daarmee is jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten.

Zo vervangen we jouw ISDN-centrale

Waarom stopt ISDN?

ISDN is een verouderde techniek die steeds minder gebruikt wordt. De afgelopen 5 jaar is het gebruik van VoIP-telefonie als bewezen alternatief voor ISDN enorm toegenomen. Tegenwoordig zijn er zelfs meer VoIP-aansluitingen dan analoge en ISDN telefonieaansluitingen. Ook kan ISDN qua functionaliteiten niet meer verder innoveren en is daarmee geen toekomstbestendige oplossing, daarentegen heeft VoIP veel voordelen.

Wanneer stopt ISDN?

Vanaf 1 september 2019 stopt ISDN volledig en moet jouw bedrijf in ieder geval overgestapt zijn op een alternatief.

Telefoonnummer(s) van ISDN naar VoIP omzetten

Dat doen we zo!

Overstappen klinkt eenvoudig hè? Dat is het ook!

Ruim 6.000 bedrijven stapten geruisloos over van ISDN naar VoIP van Voys.

Meer weten? Bel ons op 050 700 9900 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze krijg je binnen een werkdag.

Vrijblijvende offerte

Neem de tour

Geniet van de vrijheid van Voys

Voys krijgt een 8.9 als gemiddeld klantcijfer in meer dan 3.000 reviews

Je geniet bij Voys van

✓ Geweldige support: persoonlijk contact zonder wachtrij
✓ Een telefonieoplossing die meegroeit met jouw bedrijf
✓ Onbeperkt gratis bellen naar alle klanten van Voys

Meer over telefoonnummers Arrow long right

Voordelen van VoIP bij Voys

VoIP bellen via Voys heeft veel voordelen ten opzichte van een ISDN-centrale

 • Voordeliger en overzichtelijk
  Je betaalt een laag bedrag per gebruiker en daarbij zijn alle standaard diensten en gesprekskosten inbegrepen. Daardoor weet je waar je elke maand aan toe bent. De maandelijkse kosten zijn elke maand hetzelfde
 • Flexibeler
  Doordat je centrale nu in de cloud zit, kun je op elk moment zelf je telefonie aanpassen. Werk je een dag thuis en wil je daar bereikbaar zijn op je bedrijfsnummer. Dan regel je dat online binnen een paar muisklikken heel makkelijk zelf.
 • Schaalbaar
  Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Neem je morgen een nieuwe medewerker in dienst, dan heb je vandaag nog een telefoonnummer en account zodat hij of zij direct van start kan.
 • Altijd up to date
  Je telefooncentrale is optimaal beveiligd, is altijd voorzien van de nieuwste updates en mogelijkheden en je hoeft je niet druk te maken over afschrijving.

Veelgestelde vragen over ISDN naar VoIP

Een oplossing op maat voor jouw organisatie

Honderden bedrijven stappen maandelijks geruisloos over van ISDN naar VoIP van Voys.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij gaan graag met jou in gesprek en maken een offerte op maat voor jouw bedrijf. Bel onze adviseurs op 050 700 9900 of vraag een offerte aan.

Offerte binnen een dag

Kosten en klant worden