Voys genomineerd voor Deloitte Fast 50

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Met gepaste trots kunnen we melden dat Voys is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. Daarmee behoort Voys tot de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland en België. Wie van de genomineerden uiteindelijk in de prijzen valt, zal blijken tijdens de Award Ceremony op 11 oktober 2012 in Den Haag. Ons doel is om in ieder geval de komende drie jaar in deze lijst voor te komen.

Over de Fast 50

Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerend evenement dat Deloitte in samenwerking met haar partners organiseert. De 50 snelstgroeiende technologiebedrijven van de Benelux dingen mee naar de Fast 50 Award. Bedrijven die participeren moeten aan strenge criteria voldoen en worden beoordeeld op hun omzetgroei over een periode van vijf jaar. Deze omzetgroei moet minimaal 400% moet zijn. Meer over de Deloitte Fast 50 lees je op www.Fast50.nl.

Trots

We zijn onwijs trots op deze nominatie. Voys heeft veel prachtige, groeiende MKB bedrijven als klant en dankzij jullie vertrouwen konden wij ons dit jaar inschrijven voor deze top 50. Leuk om te melden is dat er, net als vorig jaar, een aantal klanten van Voys genomineerd zijn voor deze prijs. We feliciteren Belsimpel, Enrise en Oxilion van harte! Ook feliciteren we klant MoneyBird met haar Rising Start nominatie.

Over Voys

Profiel

Voys werd in 2006 opgericht als spin-off van TNO. Inmiddels is Voys is één van de grootste zakelijke operators op het gebied van hosted (VoIP) telefonie. Naast zakelijke telefonie biedt Voys faxdiensten, nationale- en internationale servicenummers (0800/0900) en regionale nummers in een groot aantal landen.

Mooie klanten

Vele mooie kleine en middelgrote bedrijven, maar ook partijen als Gazprom, Nuon, Das Rechtsbijstand en MSI maken gebruik van onze diensten. Voys is gevestigd in het technologiecentrum van het Noorden, de Mediacentrale, waar haar 21 collega’s de zakelijke klant dagelijks voorzien van het beste telecomadvies.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het resultaat? Volg Voys dan op Twitter of Facebook.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!