Collaboration

MiCollab van Voys One

Zou het niet mooi zijn als één App alle communicatiewensen van al je collega’s zou vervullen?

Nou, die is er!

Met de MiCollab App van Voys One combineer je samenwerken, mobiliteit en chat. Zo werken je collega’s overal alsof ze op kantoor zijn en hebben ze inzicht in de beschikbaarheid van alle andere collega’s. Dat is pas communicatie anno 2023!

 

Presence

Stel zelf eenvoudig je status in zodat jouw collega’s altijd inzicht hebben in jouw beschikbaarheid. De status kan zelfs automatisch aangepast worden door agenda-informatie te koppelen vanuit Microsoft Outlook en via Google Calendar. Je telefoon gaat automatisch op ‘niet storen’ staan als je in een vergadering zit of op ‘niet aanwezig’ tijdens een vrije dag. Je kunt zelfs automatisch je aanwezigheid instellen door middel van GPS-coördinaten.

Berichten via chat en voicemail

In Micollab gebruik je een eenvoudige interface met een ruime keuze aan mogelijkheden om de beller te bereiken of om voicemailberichten af te spelen, te verwijderen of door te sturen naar iemand anders. Met de chat van Micollab is communicatie met je collega’s snel en effectief.

MiCollab downloaden

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!