MiCollab van Voys One

Zou het niet mooi zijn als één App alle communicatiewensen van al je collega’s zou vervullen? Nou, die is er! Met de MiCollab App van Voys One combineer je samenwerken, mobiliteit en chat. Zo werken je collega’s overal alsof ze op kantoor zijn en hebben ze inzicht in de beschikbaarheid van alle andere collega’s. Dat is pas communicatie anno 2021!

Presence

Stel zelf eenvoudig je status in zodat jouw collega’s altijd inzicht hebben in jouw beschikbaarheid. De status kan zelfs automatisch aangepast worden door agenda-informatie te koppelen vanuit Microsoft Outlook en via Google Calendar. Je telefoon gaat automatisch op ‘niet storen’ staan als je in een vergadering zit of op ‘niet aanwezig’ tijdens een vrije dag. Je kunt zelfs automatisch je aanwezigheid instellen door middel van GPS-coördinaten.

Berichten via chat en voicemail

In Micollab gebruik je een eenvoudige interface met een ruime keuze aan mogelijkheden om de beller te bereiken of om voicemailberichten af te spelen, te verwijderen of door te sturen naar iemand anders. Met de chat van Micollab is communicatie met je collega’s snel en effectief.

MiCollab-Mockup_600w

 

In gesprek!

Een goed gesprek over jouw situatie? Ben, Gerard of Jeroen schuiven graag bij je aan. Bel ze op 050 700 9922 of vul het contactformulier in.

Vul het contactformulier in!

Voordelen van MiCollab

van Voys One

 • Cross platform apps
 • Uitgebreide realtime aanwezigheidsinformatie
 • Dynamische call routing
 • Samenwerken door delen desktop en documenten
 • Eenvoudig spraakberichten ophalen
 • Veilige Instant Messaging met bestandsoverdracht

Slimmer samenwerken met collega’s, partners en relaties

 • Slimmer samenwerken

  Micollab biedt toegang aan iedereen in de organisatie, of een collega zich nu op of buiten het (bedrijfs)terrein bevindt. Daarnaast is er een keuze uit verschillende communicatiemiddelen: spraak, video calling, instant messaging en audio- & webconferencing. De Micollab oplossing wordt vanuit de cloud geleverd.

  Locatie-onafhankelijk werken wordt eenvoudig door de videotoepassing die de collaboration oplossing biedt, een ervaring die erg waardevol kan zijn voor meer persoonlijke communicatie. Door integratie met de online samenwerkingstoepassing kunnen gebruikers met één enkele muisklik een videogesprek starten of telefonisch vergaderen.

 • Al je collega's altijd en overal bereikbaar

  Met de Micollab app van Voys One bepaal je als medewerker zelf hoe en via welk device je oproepen worden behandeld. Zo bel je met je smartphone, tablet, of VoIP telefoon thuis, alsof je op kantoor bent.

  Met Micollab pas je eenvoudig je eigen beschikbaarheid aan (‘niet storen’, ‘mobiel bereikbaar’, et cetera.) en heb je inzicht in je zakelijke contactgegevens, beschikbaarheid van je collega’s en toegang tot je voicemail.

 • Vast-Mobiel integratie

  Met de Micollab app van Voys One beschik je met je smartphone over precies dezelfde mogelijkheden als op een vaste telefoon. Je bent bereikbaar op één nummer en beschikt over een geïntegreerde contactenlijst, inclusief de contactgegevens van al je collega’s.

 • Flexibiliteit via de softphone

  Wanneer collega’s thuis werken, onderweg zijn of op een andere locatie werken kunnen zij met hun pc of laptop via de softphone gebruiken maken van dezelfde communicatiemiddelen als hun collega’s op kantoor. Via een beveiligd netwerk kunnen zij gesprekken starten en opnemen alsof zij zich bevinden in het bedrijfsnetwerk.

Als het goed is weet je nu best veel van ons.

Mogen we jou ook leren kennen? Graag gaan we met jou in gesprek om jouw organisatie te leren kennen en een oplossing op maat te maken. Voor advies bel je 050 700 9922.