Het Voys-eindejaarslijstje: dit zijn de populairste verhalen van 2022

auteursafbeelding
Maya van der Schuit
7 december 2022 Clock 3 min

Het is december en dat kan maar één ding betekenen: eindejaarslijstjes. Met de Top 2000 in aantocht en iedereen die z’n Spotify Wrapped deelde, kunnen we bij Voys natuurlijk niet achterblijven. Daarom heb ik de populairste Voys-verhalen van 2022 op een rij gezet.

Zesdelige serie over Digitale Fitheid

Het begin van dit jaar stond zes weken lang in het teken van Digitale Fitheid. Door hieraan te werken werken, kun je met minder tijd en inspanning meer slagkracht leveren en word je ook nog mentaal en fysiek fitter. We vroeger niemand minder dan Mark Meinema, een van de initiatiefnemers achter het Digitale Fitheid-platform, om een serie te schrijven die je in zes weken helpt om digitaal fit te worden. Duizenden mensen deden er hun voordeel mee.

Begin bij deel 1

Onder aan het eerste stuk vind je de links naar de overige vijf delen van de serie.

Review over de reMarkable 2

De reMarkable: een prachtige, dunne e-reader, waarop je kunt schrijven alsof je op papier schrijft. Collega Mark was er sceptisch over en de reviews waren duidelijk: mooie hardware, matige software. Toch kreeg hij het apparaat maar niet uit z’n hoofd. Als gadgetman hield hij het lang vol, maar na de aankondiging van de reMarkable 2 is hij gezwicht: na een tijdje lag het apparaat op zijn deurmat. Marks review van de reMarkable 2 is een van de bestgelezen blogs van het jaar.

Check de review


39 tips om beter te slapen

Slaap is een verborgen superkracht. Mensen die beter slapen zijn productiever, maken beter keuzes, hebben meer denkvermogen en zijn gelukkiger. Collega Mark sliep niet denderend en experimenteerde daarom vier jaar lang met slaap. De beste, leukste en meest bijzondere tips heeft hij voor je op een rij gezet.

Bekijk alle tips

notion knowledge management samenwerken remote


Blogserie over kennismanagement en Notion

Iedereen heeft toegang tot dezelfde informatie. Het is een essentieel onderdeel van gelijkwaardig samenwerken. Maar, hoe simpel het ook klinkt, voor veel organisaties is het helemaal niet zo vanzelfsprekend dat alle kennis voor alle collega’s beschikbaar is. In onze serie over knowledge management en Notion vertelt collega Mark hoe je de juiste tool kiest voor een kennisbank binnen jouw organisatie, hoe de kennisbank van Voys er in Notion uitziet en hoe je structuur aanbrengt in alle bedrijfsinformatie.

Lees de blogserie

Onder aan het eerste stuk vind je de links naar de overige twee delen van de serie.

Hoe onze Voys App bijna uit de Google Store verdween

Met de Voys App bel je eenvoudig en overal met je zakelijke nummer via je smartphone. De app wordt veelvuldig gebruikt door onze klanten. In de herfst brachten we een paar weken geen updates uit voor de Android-versie van de app. De reden daarvan was dat Google dit niet toestond. Omdat dit invloed had op de prestaties van de app, deelden we deze (frustrerende) situatie met onze klanten.

Ontdek wat er aan de hand was


Waarom we bij Voys niet aan kantoorplicht doen

De pandemie zit er inmiddels wel zo’n beetje op. Het is tijd om naar kantoor te gaan, volgens sommige werkgevers. Het liefst vrijwillig, maar als het moet onder dwang. Dat doen we bij Voys anders. Want dat kantoor, daar ben je altijd welkom, maar als je liever thuiswerkt: even goede vrienden. In ‘kantoorplicht’ geloven we niet en daar hebben we zes heel goede redenen voor. Die redenen delen we natuurlijk met je.

Ga naar het verhaal

Veel leesplezier! In 2023 gaan we natuurlijk gewoon door met het schrijven van verhalen over onze telefonie, topics voor ondernemers, zelfsturend werken, en meer. Tot dan!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 7 juni 2023

Zo bouw je een informatieorganisatie

Van 28 maart 2023

Deze 11 gewoonten hebben mijn leven veranderd