Verhalen van ondernemers

Voys vertelt ondernemersverhalen

Hoe doe je dat, ondernemen in coronatijd, en wat komt er allemaal kijken bij een groeiend bedrijf? Hier lees je over de strategieën en aanpak van ondernemers.

Meer lezen over ondernemen?

Zoals het verhaal van Martijn van wielercafé Spaak – Koffie en Koers en dat van Kasper van bierbrouwerij Baxbier. Of het interview met Luuk, organisator van Startup Weekend Groningen. Dan is er ook nog het stuk over Peter Jaap en zijn bedrijf Elgentos. En Mark, oprichter van Voys, vertelt over over Lily: een mislukte start-up die hem drie miljoen euro kostte.

Ontdek alle ondernemersverhalen

Strategie bepalen

Hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen je bedrijf hetzelfde doel voor ogen heeft? Die vraag krijgen we regelmatig bij Voys. Daarom schreven we op hoe we strategie bepalen in onze zelfsturende organisatie. Het resultaat ontdek je in ons e-book over strategie.

Download het gratis e-book

The Future Workspace

Als ondernemer wil je werken op jouw manier: waar en hoe jij dat wil. In de serie The Future Workspace zetten we tips voor je op een rij die goed van pas komen op jouw werkplek, of die nu thuis is, op kantoor, onderweg of op een heel andere plek.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!