Verhalen van ondernemers

Voys vertelt ondernemersverhalen

Hoe doe je dat, ondernemen in coronatijd, en wat komt er allemaal kijken bij een groeiend bedrijf? Hier lees je over de strategieën en aanpak van ondernemers.

 • Hulp bij hackers: Eva en Joris geven advies over cybersecurity

  Een gesprek met Eva Leenen en Joris Willemsen, van ALICE & BOB. Midden in de coronacrisis starten ze hun bedrijf. Hoe ervaren ze de eerste maanden als ondernemers?

 • Diede en Gijs van Up Products: “We gaan creatiever ondernemen”

  Diede en haar broer Gijs zijn de eigenaren van Up Products. Ze zijn hun bedrijf begonnen tijdens de eerste coronagolf in Nederland. Hoe vergaat het ondernemen hen?

 • Boudewijn, Mark en Dave: “We hebben de gezonde drang om nieuwe dingen te doen”

  Boudewijn, Mark en Dave zijn de eigenaren van restaurants Block & Barrels en Barra. Hoe houden zij het hoofd boven water tijdens de coronacrisis?

Meer lezen over ondernemen?

Zoals het verhaal van Martijn van wielercafé Spaak – Koffie en Koers en dat van Kasper van bierbrouwerij Baxbier. Of het interview met Luuk, organisator van Startup Weekend Groningen. Dan is er ook nog het stuk over Peter Jaap en zijn bedrijf Elgentos. En Mark, oprichter van Voys, vertelt over over Lily: een mislukte start-up die hem drie miljoen euro kostte.

Ontdek alle ondernemersverhalen

Alles over slimmer werken

Slimmer werken, met die term begon het ooit. Mensen als Herman Kopinga, Martijn Aslander en Taco Oosterkamp en vele anderen gaven het begrip inhoud. Wat is de stand van slimmer werken tegenwoordig? Collega Mark ging op onderzoek uit.

De ondernemen-nieuwsbrief

Voys vertelt meer ondernemersverhalen. Wil je de nieuwste verhalen als eerste lezen? Schrijf je in voor onze ondernemen-nieuwsbrief. Je ontvangt dan een mail zodra er een nieuw ondernemersverhaal online staat.

Strategie bepalen

Hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen je bedrijf hetzelfde doel voor ogen heeft? Die vraag krijgen we regelmatig bij Voys. Daarom schreven we op hoe we strategie bepalen in onze zelfsturende organisatie. Het resultaat ontdek je in ons e-book over strategie.

The Future Workspace

Als ondernemer wil je werken op jouw manier: waar en hoe jij dat wil. In de serie The Future Workspace zetten we tips voor je op een rij die goed van pas komen op jouw werkplek, of die nu thuis is, op kantoor, onderweg of op een heel andere plek.

 • Werken waar je wilt

  Alles over apparaten, accessoires, tools, software en gear voor als je wilt werken waar je maar wilt.

 • De Voys Webphone

  Een telefoontoestel is verleden tijd: met onze Webphone bel je via je laptop of desktop.