Een blik vooruit

Waar gaan we naartoe in 2021?

Dan rest de vraag: waar gaan we naartoe in 2021?

Ons hoofddoel is verder groeien. Door te groeien, vergroten we onze impact op alle gebieden die in dit rapport genoemd worden. Daarbij gaan we in 2021 op zoek naar hoe we onze groei en impact op een goede manier in kaart kunnen brengen en kunnen meten.

Groeien doen we door onze bestaande klanten succesvoller te maken en nieuwe klanten te verwelkomen. Eén van de grote plannen voor 2021 is een nieuwe Android- en iOS-app. Apps die compleet opnieuw ontwikkeld zijn. Ze zijn daarmee niet alleen klaar om onze klanten in 2021 te ondersteunen, maar zullen de komende jaren ook met hun bedrijven en wensen meegroeien. Verder voeren we in 2021 veel kleine wijzigingen door in Freedom, de online beheeromgeving, die het gebruik ervan eenvoudiger maken.

Daarnaast gaan we Voys.nl vernieuwen en wordt het online aansluitproces voor nieuwe klanten nog eenvoudiger. Voys.de is al op hetzelfde raamwerk ontwikkeld en ook Voys.be en Voys.co.sa zullen volgen.

Dank voor jullie support

Het versimpelen van het online aansluiten, de vereenvoudigingen in de online omgeving en het introduceren van de nieuwe apps hebben ook een ander effect: we zullen minder tijd kwijt zijn met het reactief ondersteunen van klanten. Dit in combinatie met de gewenning van schakelen tussen werk en thuis, gaat ons meer tijd geven. Helemaal omdat we steeds vaker zien dat klanten zelf dingen kunnen regelen en minder ondersteuning nodig hebben. De tijd die we winnen, willen we vooral besteden aan het proactief ondersteunen van onze klanten, zodat zij het maximale uit onze tools en diensten kunnen halen.

Dat zullen we doen door nog meer content te publiceren die je organisatie kan helpen bij de start, maar ook bij groei en ontwikkeling. Een groot onderdeel hiervan is ons boek over starten met zelfsturing. Hier werken we al 3 jaar aan en we proberen niet alleen onze 9 jaar aan ervaring hierin te vangen, maar ook de ervaringen van anderen in het boek mee te nemen.

De Open VoIP Alliance gaan we verder uitbouwen en de community zal het thuis worden voor de codebase van onze nieuwe mobiele apps. De stichting 48percent.org heeft een aantal prachtige projecten op stapel staan en heeft dankzij de groei van vorig jaar, die mede door jullie mogelijk is gemaakt, daarvoor weer meer financiële ruimte

We hopen dat je zo een goed beeld hebt gekregen van waar we mee bezig zijn. Alle klanten, samenwerkingspartners en collega’s: dank voor jullie support.

Terug naar overzicht

 

Benieuwd naar de volledige inhoud?

In ons responsibility report blikken we terug op 2020 en vertellen we over de technologie die we ontwikkelen. Daarnaast zoomen we in op Spraakmakend en podia-optredens, blogs die we schreven en op collega’s, diversiteit en inclusiviteit. En wat doen we als ‘force for good’? Denk aan initiatieven ondersteunen, het werk van stichting 48percent.org, onze duurzaamheidsmissie en opensource-softwareontwikkeling. Ook leggen we uit wat we met jouw 10 euro doen en blikken we vooruit op 2021.

Helaas...

De tijd van je nummerreservering is afgelopen.

Het is mogelijk dat één of meerdere van je gekozen nummer(s) inmiddels niet meer beschikbaar zijn, maak een nieuwe selectie.