Ondersteunde initiatieven

Initiatieven die we inspirerend vinden en een warm hart toedragen

Voys draagt via sponsoring regelmatig bij aan initiatieven die we inspirerend vinden of een warm hart toedragen. Zo steunen we Bits of Freedom en Privacy First, om zo ons steentje bij te dragen aan het waarborgen van het recht op privacy.

Kansenongelijkheid en impact-ondernemen

Het verkleinen van kansenongelijkheid is ook iets dat ons aan het hart gaat. Daarom zijn we onder andere sponsor van de IMC Weekendschool en JINC, zowel financieel als inhoudelijk. De developers bij Devhouse Spindle geven al jaren met veel plezier gastlessen om leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs te laten zien hoe een computer telt, hoe je zelf een computerspelletje kunt programmeren, hoe encryptie nou eigenlijk werkt en hoe je muziek kunt programmeren. Eerder waren die lessen fysiek bij ons op kantoor, maar dit jaar hebben we daar ook een digitale versie van gemaakt.

We hebben alle initiatieven die we in 2021 ondersteunden op een rij gezet.

Net als veel andere mooie organisaties in het Noorden, vinden wij het belangrijk dat impact-ondernemen steeds meer de norm wordt. Om hier onze bijdrage aan te kunnen leveren is Voys lid van Impact Noord.

Terug naar overzicht

Lees verder

Het hele rapport

In dit Responsibility Report blikken we terug op het jaar 2021. We zoomen in op de technologie die we ontwikkelen en verhalen die we schreven. Hoe ondernemen we betekenisvol? We ondersteunen verschillende initiatieven en het werk van stichting 48percent.org. Ook werken we aan onze duurzaamheidsmissie en ontwikkelen we open-source-software. Daarnaast leggen we uit wat we met jouw 10 euro doen en blikken we vooruit op 2022. Welke kant gaan we op?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!