Ondersteunde initiatieven

Initiatieven die we inspirerend vinden en een warm hart toedragen

Voys draagt via sponsoring regelmatig bij aan initiatieven die we inspirerend vinden of een warm hart toedragen. Zo steunen we Bits of Freedom en Privacy First, om zo ons steentje bij te dragen aan het waarborgen van het recht op privacy.

Het verkleinen van kansenongelijkheid is ook iets dat ons aan het hart gaat. Daarom zijn we al jarenlang sponsor van de IMC Weekendschool, zowel financieel als inhoudelijk. De developers bij Devhouse Spindle geven al jaren met veel plezier gastlessen om leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs te laten zien hoe een computer telt, hoe je zelf een computerspelletje kunt programmeren of hoe encryptie nou eigenlijk werkt. Eerder waren die lessen fysiek bij ons op kantoor, maar dit jaar hebben we daar ook een digitale versie van gemaakt.

We hebben alle initiatieven die we in 2020 ondersteunden op een rij gezet.

Kansengelijkheid en impact

Sinds dit jaar steunen we, naast de IMC Weekendschool, ook JINC. Door de pandemie is de kansenongelijkheid in het onderwijs alleen maar groter geworden. We vonden het niet meer dan logisch om deze twee mooie organisaties, die zich hard inzetten voor het terugbrengen van die ongelijkheid, te ondersteunen.

Net als veel andere mooie organisaties in het Noorden, vinden wij het belangrijk dat impact-ondernemen steeds meer de norm wordt. Om hier onze bijdrage aan te kunnen leveren is Voys lid van Impact Noord.

Terug naar overzicht

Naar volgende hoofdstuk

 

Benieuwd naar de volledige inhoud?

In ons responsibility report blikken we terug op 2020 en vertellen we over de technologie die we ontwikkelen. Daarnaast zoomen we in op Spraakmakend en podia-optredens, blogs die we schreven en op collega’s, diversiteit en inclusiviteit. En wat doen we als ‘force for good’? Denk aan initiatieven ondersteunen, het werk van stichting 48percent.org, onze duurzaamheidsmissie en opensource-softwareontwikkeling. Ook leggen we uit wat we met jouw 10 euro doen en blikken we vooruit op 2021.

Helaas...

De tijd van je nummerreservering is afgelopen.

Het is mogelijk dat één of meerdere van je gekozen nummer(s) inmiddels niet meer beschikbaar zijn, maak een nieuwe selectie.