Rianne Plenter

Financiële administratie

Zoek je online contact met Voys, bijvoorbeeld via de chat of mail? Dan komt je bericht bij Rianne terecht. Rianne is praktisch en oplossingsgericht en beantwoordt jouw vraag met een kort en bondig antwoord, zodat jij lekker snel door kunt. ‘MAND!’, zeggen we hier. Heb je toch meer support nodig? Dan zorgt Rianne ervoor dat je meteen gebeld wordt door iemand die jouw vraag beantwoordt.

Mensen blij maken, dat is iets wat bij Rianne hoort. Ze noemt zichzelf een echte feeder en kookt graag voor familie en vrienden. Als iedereen lekker aan tafel zit te eten, voelt zij zich op haar best. Haar succesrecept is Surinaamse bami. Een recept waar ze in de loop van de jaren haar eigen twist aan heeft gegeven.

Haar zorgbehoefte laat ze niet alleen los op mensen. Rianne heeft een passie voor kamerplanten en haar huis staat inmiddels aardig vol. Toch weet ze altijd een plekje te vinden voor een nieuw stekje, want ja, je bent een crazy plant mom of je bent het niet. De monstera variegata koestert ze het meest. Het was de grootste investering uit de collectie, maar als Rianne straks met pensioen wil, hoeft ze alleen haar plant verkopen. Nu jij weer.

Heb je een stekje dat een thuis zoekt of wil je weten hoe ze zo snel en praktisch al jouw vragen beantwoordt? Rianne helpt je graag.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!