E-book: Starten met zelfsturing

Employer branding, hiring en onboarding

Inhoudsopgave

Employer branding, hiring en onboarding

Met wat hulp van Google leerde ik dat employer branding ‘een authentiek en onderscheidend werkgeversmerk’ betekent. Ik zocht erop omdat ik gevraagd werd erover te spreken op een event ‘omdat Voys dit zo goed doet’.

Terwijl ik met de presentatie bezig was, kwam ik merkte ik al snel hoe lastig ik de term vind. Branding doet ergens afbreuk aan die authenticiteit. Daarom besloot ik het geheel breder te trekken: hoe vind je een diverse groep mensen die past bij jouw organisatie en hoe laat je deze mensen goed landen in je organisatie? Die vraag gaan we beantwoorden in de komende hoofdstukken.

Als er één ding is wat je mag onthouden van dit schrijven is het het volgende: communiceer inside out. Ofwel: laat alles wat je communiceert richting de buitenwereld een afspiegeling zijn van de organisatie die je werkelijk bent. Zo krijg je ten eerste een authentiek en onderscheidend verhaal, maar nog veel belangrijker: je krijgt de mensen die bij je passen.

Communiceer inside out: laat de buitenwereld zien wie je werkelijk bent en je krijgt de mensen die daarbij passen

Dit alles begint met het aannemen van je allereerste collega! Daarover lees je alles in het volgende hoofdstuk.

De andere delen van Employer branding, hiring en onboarding gaan over:

Vorige hoofdstuk Volgende hoofdstuk

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!